Gloria II, umbra echipei din tur

Gloria II a debutat cu stângul în returul Ligii a III-a, pierzând acasă cu Odorheiul Secuiesc, scor 1-2

Pofta ofensivă arătată de jucători în meciurile de pregătire din această iarnă nu
s-a mai văzut în prima partidă din returul Ligii a III-a. Gloria II a arătat ca o echipă de pluton iar jucătorii au evoluat fără vlagă și fără sclipire. Incursiunile lui Pădurariu, soluțiile proaste alese în fața porții și bara lui Fizeșan au fost singurele coordonate ale jocului echipei în prima parte, în care bistrițenii au scăpat cu fața curată la mai multe ocazii ale oaspeților. Jocul Gloriei II n-a suferit îmbunătățiri nici în partea secundă, oaspeții marcând de două ori, după un contraatac și după un corner. Rogozan marchează pentru 2-1 prea târziu și Gloria II se vede învinsă, spre nemulțumirea lui Gheorghe Hurloi, care și-a criticat jucătorii după meci.

Pentru Gloria II au evo-luat: Botoșer; Gâscă, Fizeșan, Oltean (Patca `81), Archiudean, Enescu, Mărginean, Grigore (Rogozan `60), Rob (Voicu `68), Levente, Pădurariu (Va-silichi `65).

Hurloi, nemulțumit de viața extrasportivă a jucătorilor

Antrenorul Gloriei II, Gherghe Hurloi, s-a arătat extrem de nemulțumit de evoluția jucătorilor săi în meciul cu Odorheiul Secuiesc. „Să ne pară bine că e numai 2-1. Nu sunt nemulțumit, sunt foarte nemulțumit de atitudinea tuturor jucătorilor. Toți cei care au fost în teren nu au fost dispuși la efort. Noi nu am putut să organizăm jocul în atac și să reorganizăm jocul in aparare. Au jucat pe compartimente, nu au jucat deodată și aparatorii și atacantii și mijlocașii și a fost foarte, foarte greu să ne creem ocazii de a marca. Fără a duce mingea în fața porții nu putem să înscriem goluri” a declarat Gheorghe Hurloi.

De asemenea, Hurloi
i-a acuzat de lipsă de atitudine și de determinare, lăsând să se înțeleagă că unii își pierd nopțile prin cluburi. „Trebuie sa schimbăm mentalitatea jucătorilor, să dea dovadă de responsabilitate. Această res-ponsabilitate trebuie să fie și în afara terenului și în viața personală” a declarat Hurloi.

 | 77 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On