Gloria II termină turul pe locul 7

Gloria II a remizat în deplasare la CFR II Cluj, scor 2-2 și a terminat turul campionatului pe poziția a 7-a, cu un total de 28 de puncte. Echipa lui Dan Matei a reușit un joc bun în deplasare, la capătul căruia putea obține mai mult. Miguel a deschis scorul pentru Gloria în minutul 5, clujenii egalând în minutul 26. Soarta partidei avea să se joace în minutele 55 și 57, când clujenii se distanțează prin golul lui Bujor, iar Dobrea egalează și stabilește scorul final, 2-2.

„A fost un meci bun, pe un teren foarte bun. Clujul a folosit câțiva jucători de la prima echipă. Pe final puteam câștiga, dar am ratat câteva ocazii foarte bune. Oricum, sunt mulțumit de evoluția jucătorilor”, a declarat Dan Matei.

Antrenorul Gloriei II crede că echipa sa trebuia să se claseze mai sus de locul 7. ”Suntem pe poziția a 7-a, dar la câteva puncte de locul II. Ținând cont că am pierdut 6 puncte din cauza unor greșeli de portar, cred că puteam să terminăm turul pe locul II. Cred că am avut însă evoluții foarte bune în acest tur de campionat. Și aici putem aminti și promovarea unor jucători la prima echipă, care acum sunt titulari”, mai spune Dan Matei.

 | 135 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On