Gloria II, tare în amicale

– echipa a doua a Gloriei a disputat cinci meciuri amicale în această iarnă, înregistrînd o singură înfrângere, 2-3 cu Unirea Dej, un egal, 0-0 cu FCM Târgu Mureș și trei victorii: 5-0 cu Olimpia Gherla, 3-1 cu Voința Livezile și 2-0 cu Avântul Reghin.

Gloria II continuă evoluțiile bune din meciurile amicale. Echipa antrenată de Gheorghe Hurloi și Gabriel Cârstea a câștigat un amical pe terenul formației FC Municipal Avantul Reghin (locul 18 în Seria a 6-a din Liga a III-a). Bistrițenii s-au impus cu scorul de 2-0 (1-0), prin golurile înscrise de Rob (`23) și Runcan (`83).

Pentru Gloria II au evoluat: Greab ”“ Gâscă, Fizeșan, Olteanu, Archiudean – Grigore, Rogozan, Levente, Rob – Pădurariu, Pușcaș. Au mai jucat: Farcaș, Voicu, Dobrescu, Runcan, Patca, Demian, Mureșan.

„Avem
probleme în jocul
fundașilor centrali”

Antrenorul Gloriei II, Gheorghe Hurloi, s-a arătat mulțumit de jocul echipei din meciul cu Reghinul. Totuși, acesta a recunoscut că mai sunt unele probleme tactice de pus la punct, referindu-se la compartimentul defensiv. „Un joc bun al echipei noastre, pe un teren care pe unele porțiuni avea gheață și ză-
padă. Jucătorii au respectat în mare parte sarcini-le individuale și colective, au arătat disponibilitate la efort. După un joc bine organizat, în prima repriză am avut două ocazii clare și o reușită prin Rob, la capătul unei acțiuni rapide. În partea a doua, ocaziile s-au dublat și am mai înscris o dată prin Runcan. A fost un test util din toate punctele de vedere, dar mai sunt unele probleme tactice de pus la punct, în special jocul fundași-lor centrali”, a declarat Hurloi, citat de acfgloria.ro.

Următorul joc de pregătire al Gloriei II va avea loc miercuri 10 februarie, de la ora 13:00, la Bistrita, în compania formatiei CS Sănătatea Servicii Publice Cluj (locul 9 la finalul
turului in Seria a 6-a a Ligii a III-a).

 | 173 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On