Gloria II își cunoaște adversara de la baraj! Județul ei n-a ratat nici o calificare în ultimii 11 ani!

Gloria II a câștigat campionatul Ligii a 4-a cu multe etape înainte de final și va juca un meci de baraj pentru promovarea în Liga a treia.  Cu toate că are viitorul în ceață chiar și prima echipă, formația secundă a Gloriei va încerca să-și câștige dreptul de participare în Liga a treia. Rămâne apoi de văzut dacă se va și înscrie în acest eșalon.

Federația Română de Fotbal a anunțat programul meciurilor din barajul de promovare din Liga a IV-a în Liga a III-a. Campioana județului Bistrița-Năsăud , va întâlni reprezentanta județului Suceava,  Bradul Putna. În cele 26 de meciuri jucate, adversara bistrițenilor a acumulat 68 de puncte, cu două mai multe decât ocupanta locului secund. Practic, a câștigat titlul de campioană în ultima etapă, învingând cu 2-1echipa de pe locul 2. Meciulde baraj se va desfășura într-o singură manșă, în sistem eliminatoriu, sâmbătă, de 21 iunie, cu începere de la ora 18.00 și va fi organizat de Asociația Județeană de Fotbal Neamț, cel mai probabil pe stadionul din Târgu Neamț.

Interesant este faptul că, în ultimele 11 sezoane, județul Suceava a câștigat toate meciurile le baraj.  Astfel, in perioada 2003-2013, echipele Șoimii Suceava, Dorna Vatra Dornei, Viitorul Liteni, Juventus Fălticeni, Rarăul Câmpulung Moldovenesc, Rapid CFR Suceava, CS Gura Humorului, Foresta Malini, Sporting Suceava, Bucovina Frătăuții Noi și FC Bucovina Pojorâta au obținut rând pe rând promovarea în Liga III-a

 | 237 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *