Gloria II începe amicalurile

După aproape două săptămâni în care au efectuat câte două antrenamente pe zi, fotbaliștii pregătiți de Dan Matei și Dorel Zegrean vor disputa în perioada următoare mai multe partide de verificare.

Primul meci era programat în deplasare la Sighet și urma să aibă loc vineri, 30 ianuarie. Partida a fost contramandată, deoarece gazdele nu au teren de joc, acesta fiind inundat din cauza vremii. Totuși, Gloria II va efectua un meci de pregătire cu o echipă din județ, cel mai probabil fiind vorba de Voința Livezile sau Progresul Jelna. Urmează apoi o serie de meciuri amicale legate, la o diferență de câteva zile unul de altul. Pe data de 4 februarie vor juca în deplasare la Unirea Dej, iar în data de 7 februarie vor juca cu Sighetul acasă. La o săptămâna distanță, în data de 14 februarie, Gloria II va juca acasă un amical cu Unirea Dej, seria amicalelor încheindu-se în data de 20 februarie la Reghin.

În ceea ce privește antrenamentele, acestea au decurs normal până acum. ”Deocamdată jucătorii răspund foarte bine la efort, efectuăm câte două antrenamente pe zi. Nu avem accidentați, lotul cu care vom ataca returul este valid”, a declarat antrenorul Dan Matei.

 | 243 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On