Gloria II câștigă cu Sabău pe bancă

După un sezon extrem de chinuit, scăpând la mustață de retrogradare, Gloria II a încheiat cu o victorie pe teren propriu, singura din retur. Partida dintre Gloria II și CFR Cluj II s-a disputat pe Stadionul Municipal. În teren, la gazde, s-au aflat șase jucători de la prima echipă, iar pe banca tehnică s-a aflat și antrenorul Ioan Ovidiu Sabău, care a dat indicații pe toată durata meciului. Moțul a bătut, cu jucători de prima ligă, o echipă de juniori a Clujului, cu scorul de 3-1, după ce oaspeții au condus cu 1-0. Gloria a egalat prin Borbely și la pauză scorul avea să fie 1-1. Dar, din toată artileria grea, la Gloria II s-a remarcat juniorul Răzvan Rob, aceasta aducându-și echipa în avantaj cu o execuție de mare jucător, cu călcâiul. Golul al treilea al Gloriei avea să fie marcat de Diogo. De remarcat și prestația foarte bună a lui Greab, tânărul portar bistrițean salvându-și echipa cu câteva intervenții senzaționale.

Gloria II Bistrița a încheiat ediția 2008/2009 a Ligii a III-a la fotbal pe locul 12 în clasamentul seriei a șasea. Echipa antrenată în tur de Dan Matei și în retur de Dorel Zegrean a acumulat 42 de puncte: 10 victorii, 12 egaluri și 12 înfrângeri. FC Baia-Mare a terminat sezonul pe prima poziție, cu 82 de puncte, la 21 de puncte distanță de ocupanta locului al doilea, FC Silvania. Băimărenii au promovat în Liga a II-a. Au retrogradat echipele FC Bihor II, Liberty II Oradea și Marmația Sighetu Marmației.

Pentru Gloria II au evoluat: Greab; Vagner, Păun, Azevedo, Enescu, Băjenaru, Achim (Bozeșan `79), Sabou, Diogo (Mandea `88), Rob (Pădurariu `57), Borbely.

 | 126 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On