Gloria II, aproape de retrogradare

Cu mulți jucători care au jucat sau care vor să joace în prima ligă, Gloria II nu poate face față nici în Liga a III-a. O echipă care în debutul campionatului a stat multă vreme pe locurile din fruntea clasamentului se zbate acum în zona retrogradării. Gloria II are în prezent 35 de puncte, fiind clasată pe locul 10, la doar cinci puncte însă de ultimul loc retrogradabil. Bistrițenii antrenați de Dorel Zegrean și Valer Someșan sunt în mare criză de rezultate, nereușind să obțină nicio victorie în acest retur, deși au întâlnit mulți adversari modești.

Ultima remiză a fost obținută de Gloria II în fața echipei Liberty II Oradea, ocupanta penultimei poziții din seria a șasea. Bistrițenii au început foarte bine meciul, reușind să marcheze primul gol prin Sabou, în minutul 16, după o fază lucrată de Enescu. Pușcaș majorează scorul după numai patru minute, cu un șut plasat, de la 25 de metri, care l-a surprins pe portarul advers. Oaspeții aveau să reducă din handicap în minutul 38, egalând la puțin timp după pauză, în urma unei faze bâlbâite în careul Gloriei II. Apoi, brusc, jucătorii bistrițeni și-au pierdut dezinvoltura și inspirația, continuând meciul cu o evoluție chinuită, din care n-a mai ieșit nimic până la final.

Pentru Gloria II au evoluat: Țurcaș; Vagner, Ninu, Fizeșan, Drăguș (Rob `63), Achim (Mandea `85), Dos Santos (Bozeșan `73), Sabou, Enescu, Moldovan, Pușcaș.

Sabou l-a luat la bătaie pe crainic

Pe lângă golul marcat în debutul partidei, Dănuț Sabou a mai avut un moment „de glorie”, la finalul meciului. După fluierul de final, acesta se îndrepta spre autocar, moment în care crainicul de la Iproeb a făcut o remarcă ironică la microfon. „Să sperăm că etapa viitoare va bate Gloria, nu vântul”. Replica a stârnit râsul printre cei prezenți la Iproeb, dar l-a iritat pe Sabou, care, după un schimb de replici nu tocmai amicale, l-a lovit pe crainicul meciului. Acesta a ripostat, fiind nevoie de intervenția jandarmilor și a celor de la BGS pentru a aplana conflictul.

 | 68 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On