Gloria II a câștigat fără drept de apel la Odorhei

Gloria II a debutat cu o victorie, în prima etapa a Ligii a III-a la fotbal. Echipa antrenata de Gheorghe Hurloi și Gabriel Cârstea s-a impus cu scorul de 3-1 pe terenul echipei ACF Odorheiul Secuiesc.

Bistrițenii au deschis scorul în minutul 23, prin Borbely, gazdele egalând șase minute mai târziu, prin golul marcat de Lazăr. De altfel, scorul la pauză avea sa fie 1-1. La un sfert de oră de la reluare, Buta aduce Gloria II în avantaj, pentru ca, în minutul 90, Vasilischi să stabilească scorul final, Odorheiul Secuiesc – Gloria II Bistrița 1-3 și Hurloi se întoarce acasă cu cele trei puncte, după cum și-a propus.

Pentru echipa Gloria II au evoluat: Botoșer – Oltean, Bozeșan, Odoroabă, L. Turcu – Levente, Hlinca, Pădurariu, Diogo – Curtuiuș, Borbely. După pauză au intrat: Buta, Macarie, Vasilichi, Drăguș.

Cealaltă echipă de Liga a III-a din județ, nou promovata Voința Livezile va debuta sâmbătă acasă, în fața echipei Bihorul Beiuș. Antrenorul Voinței Livezile, Sandu Borș, consideră că jucătorii săi sunt pregătiți de primul meci în Liga a III-a. ”Am avut câteva partide de pregătire bune, cu evoluții care m-au mulțumit. Important e că jucătorii sunt sănătoși și cred că suntem pregătiți să debutăm cu dreptul” a declarat Sandu Borș.

 | 207 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On