Gloria- Gaz Metan 0-0: Un punct mai bun decât niciunul

 

Gloria nu a reușit să câștige în fața Mediașului, dar a scos, totuși, un punct ce poate fi important în lupta pentru evitarea retrogradării. Nicolae Manea a folosit o garnitură din care nu a făcut parte niciunul dintre jucătorii aduși în această iarnă, toți cu probleme de sănătate. Bistrițenii au avut o bară în prima repriză și un penalty neacordat în partea secundă, iar în ultimele 15 de minute au jucat în inferioritate numerică, Szukala fiind eliminat.
Partida a început cu două situații bune în careul Mediașului, dar Ciprian Petre și Szukala au ratat din poziții bune. În minutul 14, Keita a tras în bară din dreapta careului mic, iar apoi în Pârvulescu aflat pe linia porții. Finalul reprizei a aparținut oaspeților, Eric fiind aproape de deschiderea scorului.
 
În partea secundă, Eric și Bawab au reușit faza  meciului pentru Medial, după o succesiune de pase specatculoase la marginea careului și un șut blocat de Năstase. Apoi, Gloria a ajuns din nou periculos în careul adversarilor, Curtuiuș având șansa de a marca prima dată în tricoul echipei mari și Tudose ocazia de a rata dintr-o poyiție din care nimeni nu poate rata, șutând peste de la un metru de linia porții.
 
Centralul și-a făcut și el numărul în minutul 72, când nu a acordat un penalty clar la Ciprian Petre dar și în minutul 76 când a văzut o ținere a lui Szukala și l-a eliminat pe fundașul Gloriei. Cu un om în minus, echipa lui Manea nu s-a retras în propriul teren și a reușit să-și țină departe adversarii.
 
În aceste condiții, punctul obținut e onorabil și poate conta destul de mult la finalul campionatului.
 
Gloria: Albuț – Achim, Szukala, Năstase (60 Tudose), Velcovici – Anton (86 Mărginean), Nalați – Keita, Băjenaru, Petre – Curtuiuș (78 Costache)
Gaz Metan: Pleșca – Hoban, Akaki (60 Lițu), Buzean, Vukadinovic – Bozeșan, Kubala – Muntean, Eric, Pârvulescu (44 Miclea) – Bawab (83 Roman)
 
Au arbitrat: Paul Unimatan (Zalău) – Daniel Hulubei (Vaslui), Ovidiu Artene (Vaslui)
 
Adrian Linca
 | 183 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *