Gloria, eliminată din Cupă după 0-4 la Ceahlăul

 

Gloria Bistrița a pierdut partida cu Ceahlăul Piatra Neamț, cu un scor categoric, 0-4 și a fost eliminată din Cupa României. 
 
 
Gazdele au deschis scorul prin Mohammed Hamza în minutul 10. A fost un corner de pe dreapta și jucătorul născut în nordul Marocului a reluat nestingherit cu capul de lângă vigilenții apărători bistrițeni.
 
Trei minute mai târziu, Florin Bratu a ratat cea mai mare ocazie a Gloriei. Predescu a centrat de pe dreapta și Bratu a căutat colțul lung cu un șut fără preluare, numai că portarul Miron a respins in extremis în corner. Ceahlăul a ratat o mare ocazie prin Golubovic în minutul 37. Ștefănescu a pătruns pe stânga și a centrat în fața porții de unde Golubovic l-a luat la țintă pe portarul advers.
 
Replica Gloriei nu a întârziat să apară și același Bratu a fost blocat de Miron. Scăpat pentru o secundă din marcaj, Bratu a avut timp să preia, dar a întârziat prea mult permițându-i portaruui advers să-și facă pașii.
 
În cele din urmă Velici a stabilit scorul pauzei cu un șut trimis printre portarului advers. Căpitanul gazdelor Constantinescu a ridicat scorul la 3-0 în minutul 60 după o pătrundere ca prin brânză prin apărarea Bistriței.
 
Ultima zvâcnire de orgoliu a lui Bratu s-a consemnat în minutul 64, când fostul giuleștean și dinamovist a trimis în forță pe lângă poartă. Deranjat de acțiunile ofensive ratate ale elevului său, Nae Manea nu a mai rezistat și l-a retras pe Bratu pe banca de rezerve.
 
Cu patru minute înaintea finalului gazdele au mai lovit o dată și Velici și-a trecut în cont dubla la o fază în care apărarea Gloriei dormea în ghete.
 
 
 
sursa: onlinesport.ro
foto:mediafax
 | 237 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *