Gloria Bistrița ”“ Oțelul Galați, în direct pe Digi1, de la ora 21,30!

 

Etapa a 23-a, din cadrul Ligii a I-a, va programa pe stadionul Jean Pădureanu, din Bistrița, vineri, 15 martie cu începere de la ora 21,30, întâlnirea dintre Gloria și Oțelul Galați. Este un joc foarte important pentru ambele echipe, un joc care probabil va fi influențat de starea gazonului.

Gălățenii au reușit două victorii mari în ultimele două etape, la CFR Cluj și acasă cu Pandurii și au urcat pe locul 11 în clasament, îndepărtându-se de zona retrogradării, în timp ce bistrițenii, aflați pe ultimul loc al clasamentului, cu 14 puncte, au reușit două rezultate de egalitate în ultimele două partied, 0-0 acasă cu Ceahlăul și 1-1 în deplasarea de la Vaslui și speră la prima victorie a sezonului de primăvară, o victorie care să le aducă trei puncte atât de necesera în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

 Principala problemă a celor două echipe va fi zăpada și vremea rea care s-a abătut asupra Bistriței, clubul bistrițean făcând de dimineață eforturi pentru ca terenul să se prezinte în condiții acceptabile pentru buna desfășurare a partied. Gălățenii nu au problem deosebite de lot pentru acest joc, în timp ce antrenorul Nicolae Manea nu-l va putea folosi pentru acest joc pe  Dolha încă nerefăcut, dar îl va introduce în teren pe Kanon ca fundaș stânga.

Echipe probabile:

Gloria: Oghinciuc, Å¢ârcă, Iordache, Hlinca, Kanon, Enescu, Feher, Radu, Antonache, Chițu, Bucur

Oțelul: Grahovac, Cojoc, Sârghi, Benga, Ljubinkovic, Neagu, Giurgiu, Paraschiv, Marquinhos, Didi, Iorga

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 274 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *