Gloria are un lot întreg în Liga 1, cu președinte, antrenori, titulari și rezerve! Vezi echipa celor care au jucat la Bistrița!

Liga 1 a ajuns la etapa a doua a returului, una în care au evoluat mulți jucători ce de-a lungul timpului au trecut pe la Gloria, sau chiar au fost crescuți aici dar n-au apucat să evolueze la echipa bistrițeană. 

Cristian Ganea, autorul unui gol important pentru FC Brașov sau Alex Târnovan, transferat de la Steaua la Gaz Metan, sunt exemple de jucători crescuți la Bistrița, dar nedebutați la Gloria.

Există apoi categoria bistrițenilor care au jucat pentru echipa noastră, cum ar fi Peteleu, Anton, Botoșer sau Frăsinescu dar și cea mai numeroasă, a fotbaliștilor care au venit la Bistrița de-a lungul timpului și au jucat sub culorile acestui club.

În plus, ar mai exista categoria fotbaliștilor care au jucat pentru Gloria și care acum evoluează în străinătate, din care ar face parte Sănmărtean, Tătărușanu sau Szukala. Atenție, vorbim doar de prima divizie, fiindcă am mai găsi o echipă și prin Liga a doua.

Ca să ducem socoteala până la capăt, ar mai fi și jucătorii care au trecut prin curtea Gloriei, dar care nu au apucat să joace niciodată la echipa bistrițeană, cum ar fi Papp  sau Pârvulescu, ambii de la Steaua

În total, Bistrița adună din Liga 1 de azi un lot întreg, cu președintele Ioan Horoba în frunte, cu antrenori, titulari și rezerve.

Iată cum ar arăta un astfel de lot:

Albuț (Viitorul) – Peteleu (Petrolul), Abrudan (Gaz  Metan), Frăsinescu (CSU Craiova), Sepsi (CSM Tg. Mureș) – Vasilache (Petrolul), Mureșan (CSM Tg. Mureș), Anton (Pandurii), Enescu (CSMS Iași)  – Bawab (CSU Craiova), Hora (CSM Tg. Mureș)

Rezerve: Botoșer (Gaz Metan), Dolha (U Cluj), Achim (CSU), D. Roman (Gaz Metan), Târnovan (Gaz Metan), C. Petre (Gaz Metan), Vagner (Chiajna)

Antrenori: D. Matei (Gaz Metan), M. Șumudică (Chiajna), I. Balaur (Gaz Metan), A. Nalați (Gaz Metan)

Președinte: Ioan Horoba (Gaz Metan)

 | 295 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *