Gloria, antrenament la Bistrița. Vezi ce jucători au venit (FOTO)

Gloria a făcut marți seara primul antrenament la Bistrița, după cantonamentul de la Brașov. Jucătorii Gloriei au efectuat un antrenament mai lejer, cu alergare ușoară și careuri de șase contra doi.

Nou-veniții Gloriei pare că s-au integrat bine în lotul lui Manea și s-au acomodat cu atmosfera de la Gloria. Au lipsit, de la antrenamentul de astăzi, Tudose, accidentat și Predescu, învoit pentru a-și susține licența la facultate.

Gloria va pleca joi în cantonamentul din Austriam la Fussball Camp din localitatea Heiligenkreuz, cantonament care va dura până în data de 15 iulie.

Se pregătesc sub comanda lui Nae Manea și Sebi Moga următorii jucători: Bota, Oghinciuc, Coparcă, Lăzăreanu (portari), Peteleu, Năstase, Peica, D. Stan, Cafasso, Reano, Å¢ârcă, Trașcă, Anton, Feher, Predescu, Curtuiuș. Au venit la Gloria, în această vară: Ayza (mijlocaș, de la CS Mioveni), Markisio Moraes (brazilian, 21 de ani, mijlocaș/atacant), Romario Pires (brazilian, 23 de ani, mijlocaș central), Layo Dos Santos (brazilian, 23 de ani, atacant), Florin Bratu (32 de ani, atacant, ultima dată la Gaz Metan), Valentin Trestinicu (19 ani, mijlocaș dreapta), Andrei Enescu (mijlocaș central, ultima dată a evoluat în Liga a II-a din Ungaria), Bamba Fousseni (Coasta de Filedș, 22 de ani, fundaș dreapta), Octavian Ionescu (22 de ani, fundaș central), Sergiu Popovici (19 ani, mijlocaș stânga, ultima dată la FC Vaslui).
 

Augustin Danci


 | 271 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *