Gloria a terminat stagiul din Antalya cu o înfrângere: 0-3 cu liderul din liga a doua austriacă! Vezi toate rezultatele din cantonament!

 

Astăzi , Gloria a susținut ultimul  joc amical al stagiului de pregătire din Antalya, împotriva echipei SC Austria Lustenau, liderul din liga a II-a în campionatul Austriei. În aceast ultim joc, staful tehnic al Gloriei, a trimis pe teren jucătorii care au jucat mai puțin în acest stagiu efectuat în Turcia, partida s-a încheiat cu victoria austriecilor, cu scorul 3-0, după ce la pauză era 1-0. Bilanțul bistrițenilor în cele zece partide de verificare este o victorie, șase rezultate de egalitate și trei înfrângeri

Lotul folosit de antrenorul Nicolae Manea: Oghinciuc, Trestenicu, Peica, Hlinca, Sîplăcan,   Feher, Feher, Colța, Jarda, Walter, Costa. Au mai jucat:, Tene, Antonache, Chițu, Bucur.

Vasile Moga, director sportiv Gloria:”În această partidă antrenorul a folosit jucătorii care au jucat mai puțin în acest turneu. A intervenit și oboseala celor douăzeci de zile de cantonament, probabil că era mai bine să nu fi jucat acest meci. Cu toate astea nu s-a jucat rău, dar am luat toate cele trei goluri pe greșeli personale ale jucătorilor”.

Rezultatele obținute  de Gloriei în stagiu din Antalya:

Gloria – Metalurg Zaporoje (Ucraina)  0-1

Gloria – FC Daegu (Coreea de Sud)  0-0

Gloria – Șeriff Tiraspol (Moldova)  2-2

Gloria – FC Hangzou Greentown (China) 1-1

Gloria – SV Scholz Groding (Austria)  0-0

Gloria – FC Sevastopol (Ucraina)  0-4

Gloria – FC ETO Gyori (Ungaria)  0-0

Gloria – Etar 1924 Veliko Tarnovo (Bulgaria)  2-0

Gloria – Dinamo Batumi (Georgia)  1-1

Gloria – SC Austria Lustenau (Austria)  0-3

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 152 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *