Gloria a rămas fără aproape toți titularii din tur! Are un lot de tot râsul!

Gloria s-a reunit astăzi pentru prima dată în acest an și începe pregătirile pentru ultima parte a campionatului. Din păcate, aproape toți titularii din tur au lipsit de la primul antrenament și mai mult ca sigur nu se vor mai întoarce la Bistrița. Cu excepția portarului Dolha, lotul pe care Manea și secunzii lui l-au adunat astăzi este unul sub nivelul ligii 1.

Format din jucători care au fost rezerve în prima parte a campionatului și completat cu fotbaliști din Liga a 4-a, lotul prezentat astăzi are mici șanse să rămână același până la începerea campionatului. “Cu acești jucători nu putem rezista nici în Divizia B, d-apoi în A. Nu avem nici o șansă de a ne salva cu astfel de jucători”, a declarat Manea, care a recunoscut că nu-I cunoaște pe mulți dintre cei veniți.

“S-a vorbit mult despre implicarea băieților mei în formarea echipei de anul trecut. Să știți că ei nu au făcut altceva decât m-au ajutat pe mine. Fără jucătorii pe care i-au adus ei nu ajungeam nici până în acest punct. Dar nu știu dacă o să se mai implice”, a declarat Manea.

Cu toate astea, în condiții de sărăcie cruntă, conducerea clubului face eforturi de a trimite echipa într-un cantonament în Antalya. “Mi-au promis un turneu în Antalya. Ne vom antrena pe lângă casă, dar poate prindem câteva jocuri în Turcia”, mai spune Manea.

Tehnicianul Gloriei, singurul official care a venit azi în fața presei la reunirea lotului, s-a arătat foarte dezamăgit de situația în care a ajuns clubul, dar nu găsește vinovați pentru asta: “Nimeni nu e vinovat pentru această situație. Pe vremuri mai era un prim secretar care te ajuta. Acum, nu mai e nimeni în preajma tala greu. Pădureanu nu mai poate nici el. Pe vremuri, făcea de toate, aducea pungi de la Năsăud, făcea bani pentru club. A îmbătrânit, nu mai poate. Chiar și eu m-am umilit de multe ori pe la oamenii cu bani din Bistrița dar nu mai pot face asta”, zice Manea.

Totuși, nae Manea spune că va rămâne până în vară și va încerca să facă tot ce se poate pentru Gloria. “Consider că am făcut mult mai multe decât trebuia să facă un antrenor. M-am implicat foarte tare, am adus bani de pe la prieteni. Îmi respect contractual până la vară, dar pot să și plec în orice moment dacă se dorește acest lucru”

Lotul de azi: Curtuiuș, Bota, Oghinciuc, Ionescu, Trestinicu, Feher, Enescu, Trașcă, D. Stan, Å¢ârcă, Peica, Dolha, Jarda, Canon

Au venit: Oltean, Vasile Pop, (ambi FC Maramureș) Avram, Marc, Rus, Ștefoi, Alex Cilean, Sighiartău, Budecan (din Liga a 4-a)

Au plecat: Predescu, Tudose, Braganca, Anton, Peteleu, Cafasso, Reano, Zahiri, Layo, Bratu, Markisio, Romario, Ayza.

 | 215 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *