Gloria a luat cu asalt ”autobaza” lui Cârțu

– echipa bistrițeană a jucat foarte bine cu Pandurii din Târgu Jiu, a câștigat cu
1-0, scor mult prea mic față de realitatea din teren.

Gloria și-a arătat din primul minut intențiile ofensive în această partidă, în fața unei echipe a Pandurilor care a ve-nit la Bistrița să se apere. Elevii lui Șumudică au făcut spectacol în jumătatea adversă, cu Moraes în rolul principal. Reluările acestuia, ba din foarfecă, ba cu călcâiul, au dat serioase probleme lui Mingote. Cel care a spart autobaza lui Cârțu a fost însă veteranul Coroian, care a deschis scorul în minutul 36, reluând în poartă o pasă ideală de la Hora.

După o primă repriză în care oaspeții nu au trecut de mijlocul terenului, Gloria a jucat la fel de ofensiv și în partea a doua. Cârțu a simțit că n-a avut altă șansă decât ofensiva,
s-a agitat ca un leu în cușcă dar jucătorii săi n-au înțeles mare lucru. Fără idei și fără vlagă, Pandurii au împins jocul spre poarta lui Albuț abia prin minutul 80. Dar a fost prea târziu, fluierul final marcând victoria Gloriei și, probabil, rămânerea în prima divizie.

Gloria: Albuț – Homei, Frăsinescu, Ciucă, Latovlevici – Hora, Matei (Ze Rui `44), Mureșan, Ciprian Petre (Săceanu `77)- Moraes, Coroian (Achim `65). Antrenor: Marius Șumudică

Pandurii: Mingote – Ghindeanu (Tremonti `46), Martinovici, Chibulcutean, Cardoso – Lazici (Kamara `57), Rusu, Murgan, Grecu (Pleașcă `68) – Stromajer, Vranjes. Antrenor: Sorin Cârțu

Arbitri: Cristian Balaj (Baia-Mare); Dorin Mudura (Oradea), Nicolae Megheșan (Târnăveni).

Cartonașe galbene: Mureșan – Cardoso

Șumudică: ”N-am mai văzut om ca Pădureanu”

Invitat după meci la GSP TV, Marius Șumudică a vorbit despre viitorul său la Bistrița. Șumudică l-a laudat pe Jean Pădureanu și a declarat că ar vrea să rămână în continuare la Gloria. „Prima mea opțiune rămâne Bistrița, n-am mai văzut un om ca Jean Pădureanu. Să dea Dumnezeu să fie sănătos Jean Pădureanu, că stau 10 ani la Bistrița. E un om extraordinar, orice face la club vine întâi și mă întreabă pe mine. La Bistrița e liniște, se poate lucra, Sabău a stat aici patru ani” a declarat Șumudică.

Șumudică a vorbit și despre posibila plecare la Rapid, fără a avea cuvinte de lauda pentru George Copos. „Am câștigat campionatul și George Copos mi-a trimis un buchet de flori, așa e el. Dacă as pleca la Rapid, aș lucra cu Dinu Gheor-ghe. Nu mi-e frică să antrenez echipe mari, până la urmă tot ce se poate întâmpla e să te dea afara patronul. Ca și antrenor, tot timpul trebuie să fii cu bagajele făcute” a declarat acesta.

Fostul rapidist a spus însă că nu va antrena niciodată Steaua. „De ce nu s-a gândit la mine Gigi Becali când a spus că îl vrea pe Ionuț Badea? Eu deocamdată nu am realizat nimic, nu am valoare să antrenez Steaua. Și nu m-aș duce la Steaua, că nu mă lasă sufletul” a spus Șumudică, în direct la GSP Tv.

 | 178 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On