Gloria 2018 este în turul 2 al Cupei României

Handbalistele antrenate de Horațiu Pașca s-au calificat în turul 2 al Cupei României după ce au învins CSU Reșița, formațiune aflată la ea acasă. Scorul final a fost 14-28 în favoarea echipei bistrițene.

O victorie importantă a venit pentru CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud în turul I al Cupei României Fan Courier. Meciul a fost controlat de fetele lui Pașca de la început și până la final, scorul după prima jumătate fiind 6-16, un scor care indică foarte clar echipa mai bună în acest meci.

Horațiu Pașca a trimis în teren inclusiv jucătoare care activează în Divizia A, tinere talente care s-au făcut remarcate în timpul acestei partide și care au contribuit și ele la această victorie. Oana Căpras, Cristina Lung și Krisztina Munteanu Korodi au debutat cu această ocazie la echipa mare și au oferit momente frumoase, confirmându-și valoarea.

Turul 2 se va desfășura în 23 martie, atunci când bistrițencele vor juca cu învingătoarea dintre CSU Neptun Constanța și HC Zalău.

Au marcat pentru CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud:

Seraficeanu (9), Moisă (5), Chintoan (4), Barbosa (2), Rodriguez (1), Iuganu (1) Munteanu Korodi (1), Bazaliu (1)

Foto: Facebook CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

 | 912 vizualizări

Author: Stefanel Ana

Share This Post On

1 Comment

  1. In sfârșit am reusit sa eliminam pe „CSM București” !!! la cat de popos este articolul cam asa reise Am eliminat in turul întâi una din cele mai bune echipe din Romania.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *