CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud se desparte de Shandy Barbosa!

Alexandrina Cabral Barbosa își încheie prestația pentru CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. După aproximativ 7 luni de când a semnat cu formația bistrițeană, jucătoarea se desparte de echipă. 

Shandy Barbosa, o jucătoare care promitea multe pentru echipa lui Horațiu Pașca, a fost adusă în vara anului trecut la Bistrița. Cu un palmares impresionat, fiind vicecampioană mondială și europeană cu naționala Spaniei, era de așteptat ca jucătoarea să fie un pilon de bază a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Interul stânga cu distincții importante pe această poziție (cel mai bun inter stânga – CM 2019 și cel mai bun inter stânga din Campionatul Franței 2015 și 2016).

Barbosa nu a reușit să se adapteze la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și nu a jucat la nivelul așteptat. Astăzi, echipa bistrițeană a anunțat că interul stânga își încheie contractul:

„Mulțumim, 𝗔𝗟𝗘𝗫𝗔𝗡𝗗𝗥𝗜𝗡𝗔 𝗖𝗔𝗕𝗥𝗔𝗟 𝗕𝗔𝗥𝗕𝗢𝗦𝗔!
Clubul sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și jucătoarea iberică au ajuns la un acord privind încetarea amiabilă a contractului acesteia.
Îți dorim mult succes în continuare în cariera sportivă!”, este mesajul postat pe Facebook de reprezentanții CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.
În trecut, handbalista a mai jucat la echipe precum Madeira Andebol, BM Sagunto, Rulmentul Brașov, SD Itxako, Oltchim Râmnicu Vâlcea, Thuringer HC, Fleury-Loiret, Rostov-Don, Nantes Handball, CSM București.
 | 1.173 vizualizări

Author: Stefanel Ana

Share This Post On

3 Comments

  1. Păcat, fata asta merita mai mult pe la echipa asta. A jucat oriunde altundeva, numai pe postul ei nu (apropos de campanii de achiziții și cum trătam lucrurile în ansamblu, când mai facem greșeli). Dar na, e mai ușor să scoți ochii uneia din jucătoare (lotul bate spre 20), când nu-ți prea ies șustele, ori nu te prea pricepi. Făcută praf prin ”presa” de tip ”taragot” / ”goarna”, cand fătuța nu-i chiar nime-n drum în handbalul mondial (da’ pe Budac ne pricepem mai bine), a rezistat chiar bine. Toata șandramaua asta i-ar putea face pe unii să se creadă Nostradamus, baiu-i că-s doar niste amarâte de trompete.

    Post a Reply
    • Pt o jucătoare care o avut al doilea salar dupa Cristina Neagu distanta intre cele doua e de la Cer la pamant. Nu a fost meci in care sa nu faca cel puțin un dublu dibling,pase la adversar si mai grav sa faca pasi. Pt nivelul la care a pretins ca este sunt lucruri inacceptabile. Sa nu spun pe cand juca la CSM a fost cam la același nivel ca la Bistrița. Pt Gloria nu e pierdere ci castig. Lua un salar nemeritat. Poate la alta echipă va fi mai folositoare .

  2. Cum spuneam, pe Budac ne pricepem mai bine.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *