Gimnastică ritmică: Junioarele de la LPS s-au calificat la Campionatul European

 

Bucureștiul a fost gazda etapei de Cupă Mondială, care s-a desfășurat în perioada 17-21 aprilie. Competiția care a adunat la start sportive din 28 de țări a cuprins concursuri la senioare și junioare, individual și ansambluri. La această competiție au participat și gimnastele de la LPS Bistrița care au concurat în proba de ansamblu junioare și la individual compus junioare, prin Ștefania Oltean, care în final s-a clasat pe locul 14.

Ansamblul condus de profesoara Ica Sigartău a terminat competișia pe locul cinci, rezultat care îi aduce calificarea la Campionatul European, ce se va desfășura în luna iunie la Viena. Cele șase componente ale ansamblului calificat la europene sunt: Ioana Bârsan, Karina Gălan, Ștefania Oltean, Timeea Zadic, Cosmina Bondriș, Crina Cătinean.

Ica Sigartău, antrenor:”A fost un concurs foarte frumos, de un nivel foarte ridicat atât în competișia senioarelor cât și al junioarelor. Fetele au avut o evoluție bună, evoluție care ne-a adus calificarea la Campionatul european din Austria”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 416 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *