Gimnastică: LPS Bistrița, campioană la Naționalele Școlare! Emilian Neagu, trei medalii de aur la individual!

Lotul de gimnastică al Liceului cu Program Sportiv Bistrița a întrecut toate așteptările la Campionatul Național Școlar de la Buzău.

Echipa compusă din Radu Berariu, Emilian Neagu și Răzvan Marc a luat medalia de aur în concursul juniorilor 1 iar formația din care au făcut parte Cristian Mărginean, Florin Kerekeș, Claudiu Login și Fabian Panacea a luat bronz în întrecerea juniorilor 2.

La individual, bistrițenii au adus acasă 4 medalii de aur, două de argint și 11 de bronz. Cel mai bun gimnast bistrițean a fost Emilian Neagu, cu 3 medalii de aur la paralele, sol și sărituri. Cea de-a patra medalie de aur a fost cucerită de Radu Beraru.

Antrenorii Augustin Pop, Liviu Pop, Cornel Burduhos, Daniel Moldoi și Adrian Ianculescu au avut o mare satisfacție și la individual compus, acolo unde Ștefan Mazilu a terminat concursul pe 3 și a fost promovat în lotul național.

”Obiectivul nostru a fost să luăm 12 medalii, dar l-am depășit. Suntem bucuroși că avem o generație foarte bună, care confirmă și la aceste naționale școlare”, spune antrenorul Liviu Pop.

 | 1.707 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *