Gimnastică: CSM-LPS Bistrița, campionană națională pe echipe!

Ediția 2014 a Campionatului Național de gimnastică artistică pentru echipe de seniori s-a disputat vineri și sâmbătă în sala Polivalentă din Onești.

La această competiție, organizată de Federația Română de Gimnastică și primăria Onești, bistrițenii au fost reprezentați de două echipe de la CSM-LPS Bistrița, pregătite de Augustin Pop, Liviu Pop și Vasile Vug: Necșa Bogdan, Daniel Rădeanu, Laurențiu Nistor, Cristian Bățagă în prima echipă și Daniel Moldoi, Rareș Paraschivu, Raul Paraschivu, George Onciul în cea de-a doua echipă.

Având o evoluție bună bistrițenii de la prima echipă au devenit campioni naționali, terminând competiția la o diferență de 7,80 puncte față de Dinamo București, reușind astfel să-și ia revanșa față de ediția din 2013, când bucureștenii au terminat pe locul 1. A doua echipă bistrițeană a terminat competiția pe locul 6.  

Augustin Pop, antrenor:” Ne bucurăm că sportivii noștri au avut o evoluție bună, reușind astfel să devenim campioni naționali. De asemenea ne bucurăm că am reușit să terminăm concursul la o diferență foarte mare față de cei de la Dinamo, reușind să ne luăm revanșa în fața bucureștenilor care ne-au bătut anul trecut la o diferență foarte mică”.

sportulbistritean.ro

 | 361 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *