Gimnastică: Cristian Bățagă, campion național la cal și bară fixă! CSM Bistrița, bronz pe echipe la naționale!

La Ploiești,s-a desfășurat în week-end Campionatul Național de gimnstică artistică. Bistrița a aliniat la start două echipe la masculin și s-a clasat pe podium cu una dintre ele.

După 3 ani consecutivi în care a ocupat locul 2, CSM Bistrița a terminat întrecerea de anul acesta pe locul 3 la echipe.

Cristian Băţagă, Răzvan Marc, Emilian Neagu, Radu Berariu au format echipa CSM Bistrița 1, cu care au terminat întrecerea după Dinamo și CSM Lugoj. La start s-au aliniat 7 echipe, celelalte clasându-se, în ordine: 4. Steaua, 5. Timișoara, 6. CSM Bistrița 2, 7. Dinamo

La individual compus, titlul, care anul trecut îi revenea lui Bățagă, a fost obţinut de Andrei Muntean (CS Dinamo), cu 82,350 puncte, după ce a primit 13,250 la sol, 12,750 la cal cu mânere, 14,600 la inele, 14,300 la sărituri şi paralele, 13,150 la bară fixă. Stian Skjerahaug (CSM Lugoj) a fost al doilea, cu 77,450 puncte, iar pe locul al treilea s-a clasat Adelin Kotrong (CSM Arad), 77,100 puncte.

Pe aparate, Bățagă și-a păstrat supremația la bară fixă și a mai luat aur la cal cu mânere. A terminat pe 2 la inele și paralele.

 

 | 3.818 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *