Ghiță Negrea și Mezut Ozil seamănă ca frații! Lechința își regretă încă antrenorul!

Ghiță Negrea, antrenorul, căpitanul și unul dintre cei mai buni jucători ai Viitorului din Lechința, nu mai vrea să se întoarcă la echipa la care a activat în turul campionatului.

El și-a dat demisia cu două etape înainte de finalul sezonului de toamnă, după 33 de meciuri, din care 30 au fost victorii. "Nu a fost vorba despre nici un conflict. Pur și simplu nu m-am simțit bine conducând un lot de 18 jucători, toți valoroși. Nu mai puteam să-i aud plângându-se că nu joacă toți meci de meci. De ce să mă cert cu ei în fiecare săptămână? Dacă aș fi fost antrenor adevărat trebuia să dau afară vreo 5-6 dintre ei", a declarat în toamnă antenorul cu care Lechința a câștigat faza județeană a Cupei României.

La câteva zile înaintea startului Ligii a 4-a, Negrea nu știe nimic despre fosta lui echipă și spune că nici nu-i trece prin cap să se mai întoarcă. E relaxat fără bătăile de cap de la Lechința, joacă pe sintetic și ține pumnii Realului, una dintre echipele lui favorite. De partea cealaltă, se aude că șefii Viitorului îl regretă pe Negrea și l-ar vrea înapoi. Cu atât mai mult cu cât nu i-au găsit încă înlocuitor și echipa nici măcar nu s-a reunit.

Sportul bistritean a descoperit cu această ocazie asemănarea izbitoare dintre Ghiță Negrea și Mezut Ozil, jucătorul lui Mourinho. Păstrând proporțiile de valoare și lăsând o parte diferența de vârstă dintre cei doi (Negrea 30, Ozil 25), jucătorul bistrițean aduce și ca stil de joc cu neamțul de la Real. Doar la conturi nu prea seamănă, Ozil având un contract de 5 milioane de euro în Spania. 

Adrian Linca


 | 455 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *