Ghinioniștii

Gloria II a reușit doar un egal pe teren propriu, în fața echipei Gaz Metan Târgu-Mureș. Echipa pregătită de Dorel Zegrean a dominat partida și a fost la doar câteva secunde de a obține prima victorie din acest retur, fiind egalată în ultimele secunde.

Bistrițenii încep foarte hotărâți partida și reușesc deschiderea scorului foarte repede. În minutul 2, Pușcaș marchează după o respingere a portarului oaspeților. Gaz Metan Târgu Mureș egalează în minutul 30, autorul golului fiind fostul jucător al Gloriei Bistrița, Levente Pereș. De altfel, acesta avea să fie scorul la pauză, 1-1. Repriza secundă avea să aparțină în totalitate Gloriei II, gazdele forțând și dominându-și adversarul. Presiunea pusă la poarta adversă avea să dea roade. În minutul 75, Gloria II beneficiază de o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, în poziție aproape centrală. Enescu vrea să-i demonstreze lui Sabău că merită să joace la echipa mare și ia responsabilitatea executării. Trimite perfect: mingea lovește transversala și depășește linia porții. Este 2-1, chiar dacă oaspeții contestă validitatea golului și se îndreaptă spre arbitru pentru a protesta. Chiar și la acest scor, gazdele continuă să joace foarte sus. Era minutul 90 și Bistrița se apropia de primele trei puncte din acest retur. Este introdus în teren și turcul Hakan, un anonim adus la Gloria în această iarnă și introdus de fiecare dată pe finalurile de meci. Gaz Metan beneficiază de un corner de pe dreapta, executat în careu și o bâlbâială a apărării Gloriei II îl aduce pe Bartok în situația ideală de a egala. Scor final, Gloria II ”“ Gaz Metan Târgu-Mureș: 2-2 și pentru bistrițeni continuă blestemul egalurilor din 2009.

Gloria II: Țurcaș, Vagner, Miselaricu, Ninu, Drăguș (Hlinca – 85), Dobrea, Rogozan, Enescu, Roman (Varga – 76), Borbely, Pușcaș (Hakan – 90)

Gaz Metan Tg. Mureș: Florea, Brai, Pereș, Covaci, Baitos, Bartok, Sotan, Olteanu, Szabo (Bucur – 90), Suciu, Gaghi (Șerban – 65)

Arbitri: Dumitru Brânză – Iulian Brânză, Adrian Vornicu.

Observator: Iosif Gherghely

Avertismente: Hlinca, Drăguș, Pușcaș / Barna

 | 240 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On