GAZ METAN – GLORIA 3-1: Comentează și tu prestația Gloriei!

Gloria Bistrița a pierdut partida cu Gaz Metan Mediaș, scor 3-1. Golurile au fost marcate de Llullaku (31), Bawab (45, 60), respectiv Antonache (33).

Bistrițenii au început ezitant și defensiv partida, dar nici medieșenii n-au fost prea periculoși în atac. Bawab are primele ocazii de a marca, dar intervine Iordache (5) iar apoi iordanianul trimite alături (16). Gloria are prima șansă prin Răzvan Radu, dar lovitura liberă executată de acesta se duce peste (24). Primul gol vine în poarta lui Dolha, în minutul 31, la o fază fixă: Llullaku reia cu capul din șase metri, după o minge primită de la Frăsinescu (1-0).

Și cine credea că Gloria n-are atacanți s-a înșelat! Antonache, un puști de 18 ani, egalează cu un șut perfect plasat la colțul lung, după ce l-a întors pe Frăsinescu (1-1). Pasa excelentă de gol a venit de la Bucur.  În minutul 41, Gloria are o mare ocazie de gol: lovitură liberă de la 16 metri, trimisă peste de Enescu. La pauză avea să fie 2-1 pentru Mediaș, după ce Bawab a înscris cu un șut deviat, după un corner. A fost o primă repriză în care Gloria n-a arătat foarte rău dar a suferit la organizare și în special la fazele fixe.

La reluare, jucătorii lui Mulțescu par mai hotărâți și Gloria are din nou probleme la un corner, dar Zaharia și Breeveld nu ajung la minge (51). Golul de 3-1 vine în minutul 60, când Dolha îl faultează pe Llulaku și penalty-ul este transformat de Bawab. Fostul jucător al Gloriei reușește dubla. Bistrițenii nu mai au ce pierde și forțează golul doi, care putea veni din lovitură liberă, dar Pleșca scoate de sub bară șutul lui Răzvan Radu (70).

Finalul e pe contre dar mult mai periculoși sunt "găzarii", Bawab și Petre lăsând senzația că se distrează cu apărarea Gloriei la fiecare fază. Enescu încearcă un șut de la distanță, mult peste (83) și marile ocazii de final le aparțin gazdelor. Bawab profită de o neînțelegere între Hlinca și Dolha dar încearcă un lob cu poarta goală și trimite pe lângă (86). Markovic reia cu capul puțin pe lângă, după un corner și Gloria scapă încă o dată (89), după un final în care scorur putea lua proporții. Se termină Gaz Metan – Gloria Bistrița 3-1.

Echipa lui Manea, cu mulți debutanți în Liga I, cu probleme financiare grave, a arătat că vrea dar nu prea poate. Cu un Antonache care promite, cu Răzvan Radu și Cătălin Bucur, doi jucători care pot face diferența, Gloria are și câteva plusuri. Rămânerea în prima ligă pare totuși o fata Morgana.

 

Gaz Metan: Pleșca – C. Petre, Frăsinescu, Markovic, Buzean – Negru, Breeveld – Cojocnean (R. Zaharia `17), Bawab, Llullaku (Avram `77) – Drăghici (Fl. Dan `58)

Rezerve: Greab, Radu Zaharia, Sergiu Muth, Răzvan Avram, Tahar, Florin Dan, Dan Roman

Gloria Bistrița: Dolha – Å¢ârcă, A. Iordache, Hlinca, Stroe (Jarda `46) – Feher, Enescu – Bucur (Stancu `68), Antonache, Răzvan Radu –  Marian Chițu (Colța `79)

Rezerve: Oghinciuc, Trestenicu, Vlad Peica, Șiplăcan, Traian Jarda, Paul Colța, Mădălin Stancu

Arbitri: M. Avram; Daniel Mitruți (Craiova), Alexandru Cerei (Cluj Napoca). Rezervă: Teodora Albon (Cluj Napoca). Observatorul de arbitri: Florin Hâncu (Brașov).

Cartonașe galbene: Llullaku, Markovic, R. Zaharia – Hlinca, Dolha, Stancu

 

 

Augustin Danci

 | 188 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *