Gata cu vacanța!

– Gloria s-a reunit luni pentru primul antrenament în vederea sezonului cu numărul 20

Fără Ioan Ovidiu Sabău și secunzii săi, dar cu Negrean, Coroian și Nalați în frunte, Gloria a început antrenamentele pentru sezonul 2009-2010. Așteptându-l pe Constantin Cârstea, care a venit la Bistrița doar marți dimineața, președintele Pădureanu a supervizat primul antrenament alături de Vasile Moga – directorul de marketing și Romică Grec – directorul sportiv. Lotul numeros, de peste 30 de jucători, a susținut un antrenament de 45 de minute, mai mult o reacomodare la efort. Printre cei care au alergat la prima pregătire a viitorului sezon au putut fi văzuți Sergiu Mândrean și Alin Rus – reveniți de la Pandurii, Târnăvean, Botoșer, Ragipovici și Turcu – întorși de la Târgu Mureș, dar și câțiva juniori de mare perspectivă, cum ar fi Greab, Fizeșan, Anton sau Roman. Pe gazonul bistrițean au fost prezenți Lucian Sănmărtean și Florin Pelecaci, ambii în căutarea altor echipe. De la adunare au lipsit câțiva jucători din motive obiective, fie că au fost învoiți, fie că sunt accidentați. De asemenea, sunt câțiva care nu mai fac parte din lot, cum ar fi Tătărușanu, Nalați sau Zaharia. Urmează o perioadă în care lotul va suferi importante modificări, până când Constantin Cârstea va ajunge la formula cu care va începe campionatul.

Nu merg nicăieri în cantonament

Curajoasă este decizia conducătorilor, care nu au pus la punct nici un cantonament în afara Bistriței anul acesta, considerând că acasă au condiții de pregătire dintre cele mai bune. Programul echipei cuprinde mai multe seturi de vizite medicale în această săptămână, după care vor urma câte două antrenamente pe zi și multe meciuri amicale. Remarcabilă e și revenirea medicului Radu Caizer la prima echipă, după o perioadă în care a fost exilat la echipa a doua. Sabău a preferat să-și aducă doctorul lui, Dan Dragoș Crăciun, fostul președinte de la „U” Cluj înlocuindu-l anul trecut pe Caizer.

Portari – Septimiu Călin Albuț, Petru Țurcaș, Ciprian Marius Botoșer (revenit de la FCM Tg. Mureș), Vlăduț Călin Istrate , Alexandru Greab (ambii de la echipa a doua);

Fundași – Cosmin Vali Frăsinescu, Alin Valer Rus (ultima oară la Pandurii Tg. Jiu), Alexandru Ion Vagner , Sergiu Sebastian Mândrean (Pandurii Tg. Jiu), Florin Fizeșan (echipa a doua), Ciprian Călin Petre, Andrei Dan Bozeșan;

Mijlocași – Lucian Turcu (revenit de la FCM Tg. Mureș), Dănuț Sabou, Liviu Dorin Băjenaru, Andrei Enescu, Paul Anton (revenit de la Delta Tulcea), Sebastian Zoltan Achim, Mihăiță Ionuț Roman (juniori), Adrian Murar (revenit de la Fieni), Sandu Negrean, Ioan Hora, Marius Curtuiuș (revenit de la Delta Tulcea), Alexandru Mandea (echipa a doua); Kenan Ragipovici (revenit de la FCM Tg. Mureș);

Atacanți – Dan Mihai Roman, Ambrozie Cristian Coroian, Emanuel Diogo Ramos, Cristian Radu Silvășan, Adrian Gheorghe Anca, Csaba Borbely, Călin Târnăvean (revenit de la FCM Tg. Mureș).

Au absentat: Gabriel Cristian Velcovici, Andrei Iosif Mureșan, Joao Pedro Azevedo (învoiți), Mădălin Marius Ciucă, Radu Leon Mărginean (accidentați) .

Plecați: Ciprian Tătărușanu (Steaua), Cătălin Păun (s-a întors la Rapid), Casian Miclăuș (reîntors la CFR), Adrian Nalați (sub contract cu Pandurii), Dorel Zaharia (i-a expirat împrumutul de la FC Brașov).

 | 195 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On