Gata cu semafoarele prin fața stadionului! Cine e mai bleg, să se urce pe trotuar!

Primăria nu reușește să stabilească odată pentru totdeauna cum se va circula pe Strada Parcului. Dacă în ultima vreme a funcționat un semafor ce controla traficul din fața stadionului, și nu orice semafor, ci unul cu panou solar, recent a fost desființat și se va circula la întâmplare.

Prioritatea rămâne la latitudinea șoferilor, semnul instalat fiind acela de circulație în ambele sensuri, deși pe stradă nu încap două mașini una pe lângă cealaltă. Trotuarele prea late și stâlpii care delimitează carosabilul obligă unul dintre cei doi șoferi ce se întâlnesc față în față să se urce pe borduri ca să-și poată continua drumul.

Varianta inițială prevedea o barieră pentru limitarea traficului în zonă, dar aceasta n-a fost pusă niciodată în practică. Apoi s-a trecut la semnul interzis instalat de la Casa Armatei până la Hotelul Metropolis și la semafoare cu cronometru. Se vede însă că nici acestea nu au dat satisfacție celor care au complicat prea mult circulația auto în acea zonă și care par incapabili să găsească soluții eficiente.


 | 863 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *