Ganea, înapoi la Bilbao!  I-a expirat împrumutul la Viitorul lui Hagi!

Cristi Ganea, jucător crescut la Inter Viișoara, nu va mai continua la echipa lui Gică Hagi după 30 iunie, data la care îi expiră împrumutul de la Athletic Bilbao. 

Bistrițeanul, care a împlinit luna trecută 28 de ani, fusese „repatriat” de Hagi în luna ianuarie a acestui an, când Viitorul se înțelesese cu formația bască pentru un împrumut pe 6 luni. Acum, Ganea revine la Bilbao, cu speranța că va reuși să se impună la clubul care a plătit în schimbul său 1,5 milioane de euro în 2018.

Conform gsp.ro, la Bilbao are un salariu de 600.000 de euro pe an, bani pe care Viitorul nu îi poate plăti.

Athletic Bilbao este un club cunoscut pentru predilecţia de a recruta numai jucători basci sau cu rădăcini basce. Ganea se înscrie în această categorie prin faptul că a crescut în Basauri, în apropiere de Bilbao, unde familia sa locuieşte şi acum, iar el a evoluat la echipe de juniori din regiune.

Ganea, originar din Telciu, a mai evoluat în Spania la Mallorca B şi la Santanyi şi a strâns patru selecţii la naţionala României. În țară a mai evoluat la ASA Târgu Mureş, Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari şi FC Braşov.

Aseară a jucat destul de bine în victoria cu 4-1 a echipei lui asupra Sibiului, în etapa a 5-a din play-outul primei divizii.

 | 524 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *