"Galacticii" au reintrat în scenă

O parte din foștii jucători emblematici ai Gloriei au scos ”ghetele” de la naftalină, coborând în iarba artificială de la Baza ”Alex” pentru a preda o nouă lecție de fotbal

„Cupa Bistrița” la minifotbal, desfășurată la Baza Sportivă „Alex” a ajuns la ediția a 4-a, însă de fiecare dată această competiție are un caracter aparte. Ambițiile sunt mari, orgoliile și mai și, iar spectacolul e la el acasă. Această ediție a suferit unele modificări de regulament. Pentru prima dată cele patru grupe s-au stabilit având capi de serie la tragerea la sorți. Unul dintre capii de serie a fost echipa „Galacticii”, câștigătoarea ediției a 3-a, echipă formată din foștii jucători ai Gloriei, celebri deja când vine vorba de competițiile pe teren sintetic. Aici vorbim de „Nea”™ Ghiță” Hurloi, „Regele” Titi Voica, „Dorelinho” Zegrean sau fundașul de bandă Săsărman. Alături de ei au pus umărul la prima victorie (7-2 cu OVT) portarul Pasztor, „Bucureșteanul”, „Gloria” și „Piticul”, antrenor (și în același timp preparator fizic de pe margine) fiind omniprezentul Florea. Primul joc nu a fost foarte greu pentru „galactici”, jucătorii de la OVT reușind să le țină piept doar în prima repriză. Titi Voica a fost golgeterul echipei, marcând de 4 ori.

Totuși, în această competiție s-au înscris și alte echipe valoroase la prima vedere, echipe care cu siguranță vor amenința „Galacticii” în ceea ce privește trofeul. Aici vorbim de „Pokemon”, echipă ce a făcut spectacol, dar și scor cu RVB (19-0), de „Magnificii” lui Coșneac, un dream-team ce practică un fotbal de calitate. În fine, cel mai îndârjit meci al zilei s-a disputat între echipele „AlexBica” (jucători de la Voința Livezile) și „Liverpool”, „Butonul” făcând minuni în poartă la „britanici”. Deși a primit 5 cartonașe galbene din partea arbitrului improvizat Dinu Onița, „Liverpool” a reușit să câștige cu scorul de 3-2.

 | 94 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On