Gabor – victorie mare, Zegrean – egalat în prelungiri

o singură victorie a fost înregistrată de echipele bistrițene în etapa a 6-a din Campionatul Național de juniori

LPS A, victorie la Satu Mare
Echipa de juniori A de la Liceul Sportiv a bătut cu 2-0 pe terenul Olimpiei Satu Mare, la capătul unui meci destul de echilibrat. Colceriu și-a trimis colegii la pauză cu 1-0 pe tabelă, iar Tivodar a închis conturile în ultimul sfert de oră.
LPS A: Rusu, Cilean, Borodi, Șarto, Cuciurean, Lihaț, Colceriu, Tivodar, Crișan, Matei, Tot. Au mai intrat: Țermure, Jimborean, Ilovan, Mureșan.

Serie neagră pentru Buhai și Gocan
Echipa de juniori B a LPS-ului a pierdut cu multă neșansă la Satu Mare, după un autogol semnat de Andronic și un gol marcat din ofsaid, ambele în numai două minute. Unicul gol al bistrițenilor a fost marcat de Homei.
LPS B: Raus, Hara, Andronic, Cristurean, Cengher, Budăcan, Ureche, D. Pop, Drăgan, Homei, Celsie. Au mai intrat: C. Cătuna, Costinea, Moldovan.

Gloria A, ghinion în ultima secundă
Gloria lui Dorel Zegrean a avut parte de ghinion la CFR Cluj, fiind egalată în ultimul minut de prelungiri. Buta a deschis scorul în minutul 75 pentru bistrițeni, dar gazdele au egalat la ultima fază a meciului. Juniorii bistrițeni au jucat în 10 în ultimul sfert de oră, Patca fiind eliminat.
Gloria A: Negrea, Fl. Alexandru, Patca, Olteanu, Diudea, Mihancea, Rozenfeld, Rogozan, Dobrea, Vasilichi, Varga. Au mai intrat: Buta, Oroian, Rogna

Săsărman, penalty ratat, remiză albă
Echipa de juniori B a Gloriei a ratat o victorie la CFR Cluj, deși a fost foarte aproape să o obțină. Gavenea a ratat un penalty scos tot de el și meciul s-a încheiat 0-0, rezultat mulțumitor totuși, ținând cont că adversarul a fost unul de valoare.
Gloria B: Greab, Runcan, Moloca, Ștefănuți, Archiudean, Rob, Rus, Feurdean, Gavenea, Pădurariu, Moldovan. A mai intrat Hazbei

 | 90 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On