Gabi Szabo pregătește crosul

– fosta atletă a fost prezentă la Bistrița pentru a pune la punct detaliile concursului

A cincea ediție a Crosului Gabriela Szabo a prins contur. Fosta atletă, în prezent vicepreședinte al Federației Române de Atletism, a fost prezentă la Bistrița pentru a discuta detaliile concursului. Gabriela Szabo a avut o întâlnire cu primarul Ovidiu Crețu, care i-a promis toată susținerea. „Am pus la punct ultimele detalii pentru OPEN-ul Gabriela Szabo, care se va desfășura în data de 24 aprilie. Totul este conform planului și chiar mulțumesc Primăriei că se implică în acest eveniment și nu numai lor, tuturor celor care ne ajută și sponsorilor. Să sperăm că o să fie mult mai bine și cu mult mai mulți participanți la start” a declarat Gabriela Szabo.

Și-au
pierdut sponsorul principal

Sponsorul principal de anul trecut, E.On Gaz, nu va mai finanța concursul de anul acesta. Gabriela Szabo crede că organizatorii se vor descurca însă cu banii și speră la un număr record de participanți. „Noi deja ne-am ocupat de promovare și sperăm să batem recordul de participanți de anul trecut, când au luat
startul peste 600 de alergători. Mi-aș dori foarte mult să facem OPEN-ul o competiție internațională, dar deocamda-tă trebuie să il realizăm pe plan local, pentru atleții noștri și poate că în viitorul nu foarte îndepărtat să avem și concurenți din afară. Ne-am pierdut sponsorul principal de anul trecut dar să sperăm că facem față cu banii pe care îi primim de la ceilalți sponsori, de la Primărie și de la Consi-liul Județean” a declarat Gabriela Szabo.

Primarul Bistriței, Ovidiu Cretu, a declarat ca va sustine crosul, alocându-se de la bugetul local suma de 30 000 lei. „Până în acest an, E.ON a fost unul dintre sponsorii principali, în această primăvară s-au retras. Am prevăzut în buget 30 000 de lei pentru această manifestare. Orice oraș mare din lume și-ar dori prezenta Gabrielei Szabo la un eveniment sportiv, evenimentul este foarte important prin prezența ei aici” a declarat primarul Ovidiu Crețu.

 | 376 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On