FOTO/VIDEO: Raal și Extratereștrii mai au de trecut un meci și sunt la turneul final! Au bătut tot în grupă!

Ziua a doua a turneului regional de minifotbal de la Botoșani a confirmat ce era de confirmat. Adică, Extratereștrii și Raal au bătut în ultimele meciuri și s-au calificat în sferturi de pe locul 1, iar Protaxi a pierdut și al treilea meci și a spus adio competiției.

Raal a ajuns la lovituri de departajare cu Flox Focșani, după 1-1 în timpul regulamentar, într-un meci pe viață și pe moarte, deși ambele echipe erau calificate. Lovitura de grație a fost dată de portarul adversarilor, care a executat penibil de la 7 metri, trimițând aproape de poarta de intrare în teren. Vezi aici loviturile!

Cu 3 victorii, Raal a intrat în urna valorică 1 la tragerea la sorți a sferturilor și va juca de la ora 19.30 de minute cu Bianco Galați.

Extratereștrii aveau nevoie să nu piardă la mai mult de două goluri cu gazdele de la Bucovina Botoșani ca să fie siguri de calificarea în sferturi. Au jucat cum știu ei mai bine și au bătut cu 5-0, prin golurile marcate de Budecan (2), S. Rus, Runcan și Patca. Vezi rezumatul meciului:

În sferturi, de la ora 20.30 de minute, Extratereștrii joacă împotriva celor de la Flux Focșani în sferturi. Trebuie menționat că sferturile de finală sunt adevărate finale ale competiției, fiindcă toate cele 4 echipe care vor merge în semifinale se vor califica la turneul final de la Oradea.

Din păcate, Protaxi nu a reușit să câștige nici al treilea meci din grupă, pierzând cu 4-1 în fața gălățenilor de la Bianco. Dar, Fodor, Ștețco, Cilean și ceilalți au simțit măcar aerul tare al unei competiții regionale și vor realiza că mai au de tras ca să se ridice la nivelul unei echipe de top din România.

 | 1.908 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *