FOTO/VIDEO: Heniu Prundu Bârgăului s-a calificat în sferturile Cupei României!

Echipa de fotbal feminin din Prundu Bârgăului a trecut astăzi, cu 2-0, de Vasas Odorheiu Secuiesc, în optimile Cupei României.

Pe un teren foarte bun, Heniu a reușit o victorie fără dubii în primul meci din 2017. Claudia Chiper, o moldoveancă transferată în această vară de dincolo de Prut, a marcat ambele goluri și a arătat că poate fi arma secretă a echipei în returul campionatului. Retur care începe peste două săptămâni, când echipa condusă de George Ruscău va juca la Timișoara.

”Cu trei transferuri bune reușite în această iarnă, trei fete din republica Moldova, sper să reușim să ne atingem obiectivul, adică să ne salvăm de la retrogradare”, spune Ruscău, președintele grupării bârgăuane din prima ligă feminină.

”Mă simt foarte bine la această echipă iar acest meci a arătat că avem o echipă bună. Am mai jucat în Rusia și în Ucraina dar fotbalul românesc nu e cu nimic mai slab”,  a declarat Ana Zatusevscaia, portărița adusă în această iarnă (vezi VIDEO)

Antrenorul Călin Svoboda a folosit astăzi următorul 11: Zatusevscaia, Lowemberger, Prisacari, Stef (cpt),Vama, Zahan, Toma, Pop Cristina, Purcil, Chiper, Dinesc. Au mai jucat: Satropa, Mureșan, Archiudean

 


 | 708 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *