FOTO/VIDEO: Dumitra, de neoprit spre liga a treia! Rezultatele și clasamentul după etapa a 13-a

ACS Dumitra scapă de cel mai greu adversar în drumul ei spre liga a treia. Echipa lui Sergiu Costin a bătut astăzi Voința Cetate în derby-ul Ligii a 4-a, nu chiar atât de clar precum arată scorul, însă pe deplin meritat.

După o primă repriză cu ocazii la ambele porți, Dumitra a arătat mai bine în partea secundă, când Cetate a lăsat senzația că și-a terminat benzina prea repede. Linia de mijloc a Voinței, mai bună în prima parte, n-a mai dat același randament după ce Măjer și Conon au obosit. Petrean nu și-a găsit locul nici în acest meci, ca un Alibec ce nu mai găsește drumul spre gol, iar apărarea echipei antrenate de Gabi Bozga a dat deseori rateuri după ce Nap și-a terminat evoluția cu 30 de minute înainte de final.

Jucând din experiența sezoanelor în ligile superioare, Mândrean, Chibulcutean, Fizeșan, Cătălin Bucur sau Cristi Pop au simțit când să apese pe accelerație și au tranțat rapid partida în favoarea lor. Pe un fond de ușoară dominare, Fizeșan a prins două șuturi excelente din afara careului și a făcut 2-0 în minutele 52 și 54.

Însă oaspeții nu s-au dat bătuți și au avut șanse bune de egalare. Le-au irosit ușor, iar Cilean le-a dat planurile egalării peste cap, marcând golul 3. Iar Brumă, excelentă achiziție pentru Dumitra alături de Fizeșan, a închis tabela cu golul 4. Cei din Cetate au mai mârâit de câteva ori, dar n-au avut noroc nici măcar pentru golul de onoare.

Cu această victorie, Dumitra se rupe în clasament și are toate motivele să spere în planul de liga a treia pe care și l-au făcut împreună cu Consiliul Județean.

ACS Dumitra: Trif, C. Bucur, C Pop, Rebrișorean, Fizeșan, Brumă, Cilean, Chibulcutean, Costin, Burduhos, Mândrean. Rezerve: Silaș, andronesi, Cioancă, Hazbei, Tinca

Cetate: Gălățan, T. Rus, Nap, Patca, Cornel Pop, Ștețco, Conon, dobrea, Bârlean, Măjer, Petrean. Rezerve: I. Pop, D. Pop, Ganea, Vlad, Recean

Au arbitrat: M. Marica, M. Ungur, M. Roșca

 | 308 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *