FOTO: Vezi unde și cu cine a schiat Dan Tanko anul acesta

 

Nu mai e un secret pentru nimeni că pesedistul Dan Tanko e un mare schior. Aventurile lui de pe pârtiile din Austria, unde merge în fiecare iarnă, au marcă înregistrată și ar putea primi după ele drepturi de autor. Recent, s-a întors din Tirol și nu scapă nici o discuție cu amicii lui fără să ajungă la subiectul schi.

Până anul trecut, l-am crezut pe cuvânt dar de data aceasta a venit și cu probe. Un set de fotografii din zona de schi Hintertux, unde a stat o săptămână. Împreună cu prietena lui Alexandra, cu stomatologii Buteanu și Sava, dar și cu un eventual coleg de alianță politică, liberalul Dan Băbuțan, au fost cazați la un hotel de 4 stele, Eden, proprietatea unui fost schior din lotul olimpic al Austriei.

Îndrumați de acesta, bistrițenii au bătut bine cei 86 de kilometri de pârtii din acel domeniu de schi, ce are 21 de intalații de transport pe cablu.

Distracția i-a costat în jur de 450 de euro de persoană, cazare și masă, plus transportul și abonamentul la schi. „A fost la fel ca de fiecare dată, adică de vis”, spune Dan Tanko.

Adrian Linca


 | 972 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *