FOTO: Trofeu de consolare! CSM București își salvează sezonul prin cupa de la Bistrița!

La capătul unui sezon nu prea reușit, în care e pe cale să piardă campionatul în România și a ratat calificarea în final four-ul Ligii Campionilor, CSM București a reușit să-și mai spele din păcate după turneul de la Bistrița.

Bucureștencele au câştigat Cupa României după ce au învins-o pe SCM Râmnicu Vâlcea cu scorul de 30-29 (14-12, 26-26), la capătul prelungirilor, duminică, în finala jucată în Sala Polivalentă din Bistriţa.

CSM Bucureşti a cucerit trofeul pentru a patra oară consecutiv, la capătul unei finale dramatice, cu principala favorită la titlul de campioană a României.

CSM a controlat jocul în cea mai mare parte a timpului, a condus cu 14-12 la pauză, dar nu a avut un avantaj mai mare de trei goluri pe tabelă, echipa vâlceană reuşind să egaleze în ultimele secunde ale timpului regulamentar, 26-26.

Echipa antrenată de Dragan Djukic s-a desprins la 29-26 în prelungiri, iar adversara a reuşit doar să se apropie la un gol, victoria revenind ”tigroaicelor”.

Pentru CSMB au marcat Jovanka Radicevic 9 goluri, Elizabeth Omoregie 6, Andrea Lekic 5, Barbara Lazovic 4, Majda Mehmedovic 4, Sabina Jacobsen 2.

Golurile echipei din Vâlcea au fost reuşite de Alicia Fernandez Fraga 8, Samara Vieira Da Silva 6, Irina Glibko 5, Dana Pricopi 3, Marta Lopez Herrero 3, Natalia Vasilevskaia 2, Marija Petrovic 1, Ana-Maria Popa 1.

În finala mică, HC Zalău a învins-o pe Măgura Cisnădie cu 30-24 (14-11). Cele mai bune marcatoare au fost Alexandra Severin 9 goluri, Dana Abed-Kader 5, respectiv Ada Moldovan 8, Oana Apetrei 8.

Foto: Mihai Pintea

 | 666 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Bistriteni pe post de fraieri au cheltuit in prostie…..30000 de euro.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *