FOTO: Trei bistrițeni, trei medalii la Cupa Federației Române de Culturism și Fitness!

În jur de 50 de sportivi din București, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Șimleul Silvaniei, Zalău, Ianca, Oradea, Târgu Neamț, Brașov, Baia Mare, Dej, Vatra Dornei și Bistrița s-au luptat astăzi pentru Cupa Federației Române de Culturism și Fitness.

Competița s-a desfășurat în Sala Polivalentă și a adunat surprinzător de puțini spectatori, ținând cont de interesul arătat altădată de bistrițeni față de acest sport.

La festivitatea de deschidere au participat președintele FR Culturism și Fitness, Gabriel Toncean, președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, directorul CSM Bistrița, Adrian Moldovan.

Întrecerea s-s desfășurat pe multe și felurite categorii, de la culturism la men physique, de la bikini fitness la body fitness și altele.

Județul a fost reprezentat de un jandarm la categoria men physique 175 cm – Alex Sucurtardean, de de un năsăudean – Dan Onigoae la men phsyque +175 cm și de cel mai valoros culturist bistrițean în acest moment, Cătălin Dura, tot la +175, toți fiind legitimați la CSM Bistrița.

Dacă la celelalte categorii concurența a fost destul de slabă, existând și situații în care a concurat doar câte un singur sportiv pe categorie, bistrițenii au avut de luptat pentru medalii.

Din 5 concurenți la +175, primele două locuri au fost ocupate de ai noștri, Dura fiind răsplătit cu aur iar Onigoae cu argint. Sucurtădean a smuls un bronz dintre cei 9 participanți la categoria lui, cea mai disputată din concurs.

Spectaculoasă și interesantă a fost și întrecerea fetelor, dar fără participare bistrițeană.

Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean, a fost maestru de ceremonii la festivitatea de premiere și s-a arătat încântat de această postură. ”Ne-am încălzit un pic pentru Campionatul Mondial de anul viitor, o competiție cum n-a avut Bistrița niciodată”, a spus șeful județului, mai apropiat de sport ca niciodată.


 | 768 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *