Foto, Taekwondo: Ilyo Bistrița, pe podium la Cupa Armenopolis – Gherla

La Gherla, a avut loc în weekend cea de a doua ediție a concursului "Cupa Armenopolis", competiție la care au participat peste 150 de sportivi legitimați la 12 cluburi naționale din București, Cluj-Napoca, Botoșani, Bistrița, Gherla, Târgu Mureș, Beclean, Apahida.

Întrecerea a avut două probe, și anume : Kyeorugi (luptă ) și Speed Kick (probă de viteză). Clubul Sportiv ILYO a participat cu un lot format din 16 sportivi reușind să obțină 22 de medalii dintre care 12 de aur, 5 de argint și 5 medalii de bronz, lucru ce a plasat clubul Ilyo pe locul al treilea în clasamentul general la proba de Speed Kick.

Locul 1 au obținut următori sportivi : Sabo Ariana Mara (2 medalii de aur la proba de Kyeorugi și la cea de Speed Kick ), Agrișan Stefan Gabriel (2 medalii de aur), Riti Ana, Cociuban Răzvan Daniel, Tudorache Bogdan, Tudorache Mihai, Avram Raul Adrian, Pintea Luca Paul, Mureșan David și Sas Tudor Mihai ( Speed Kick ).

Medalii de argint au obținut : Țenghel Vlad, Paraschiv Gloria Angelina, Mișca Alexandru, Cociuban Răzvan ( Speed Kick ) și Bindea Ana Luiza (Speed Kick ).

Medalii de bronz au obținut : Avram Darius Alexandru (2 medalii de bronz ), Codărean Liviu Alexandru, Sas Tudor Mihai și Țenghel Vlad ( Speed Kick ).

”Mulțumim tuturor sportivilor pentru munca depusă, instructorilor Orban Ioan Ștefan, Ioana Teodor Iacob și Zinveliu Denisa Timea pentru profesionalismul de care au dat dovadă și susținătorilor pentru încrederea acordată!”, spune antrenorul Marius Muti.






 | 737 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *