FOTO, Liga a 4-a: în formula clasică, Dumitra începe cu dreptul! Rezultatele primei etape

În aceeași formulă în care a încheiat campionatul, ACS Dumitra a început tare noul sezon din Liga a 4-a, cu o victorie clară împotriva unei echipe care s-a întărit în această vară, Progresul Năsăud.

Cu 1-0 la pauză după un gol marcat de Tomoioagă, dumitrenii au intrat bine și în repriza secundă, marcând al doilea gol prin Hazbei în minutul 50. Însă un jucător cerea insistent asistență medicală și oaspeții au acuzat lipsa de fair play a gazdelor.

Gazde care și-au recunoscut greșeala și l-au lăsat pe atacantul năsăudean Vasilichi să plece cu mingea la picior, de la mijlocul terenului până în poartă, dându-se la o parte din calea lui. Și situația a fost rezolvată mai mult decât onorabil, cu 2-1 pe tabelă.

În minutul 58, același Tomoiagă a făcut 3-1 și acelașii Hazbei și-a dus echipa la 4-1 în minutul următor. Golul de 4-2, slabă consolare, a venit în minutul 74 și a fost înscris de noua și spectaculoasa achiziție a năsăudenilor, Ghiță Negrea.

Dumitra: Trif, Ștefănuț, Costin, Mândrean, C. Pop, Hazbei, Rebrișorean, Chibulcutean, Cr. Pop, Tomoioagă, Cioancă. Rezerve: Silas, T. Burduhos, Buda

Năsăud: Cămărășan, Toader, Tiron, Negrea, Èšigorean, Chindea, Vasilichi, Burduhos, M. Pop, Halas, Dănilă. Rezerve: Gheorguță, Teutișan, Lorințiu, Bălan, Gotea

 

Liga a 4-a, etapa 1

Dinamo Uriu – Spicul Salva 2-2

ACS Dumitra – Progresul Năsăud 4-2

Voința Cetate – Hebe Sg. Băi 11-3

Minerul Rodna – Luceafărul Șieu amânat

Voința Livezile – Silvicultorul Maieru 4-0

Atletico Monor – EF Telciu 6-2

Heniu Leșu – Viitorul Lechința 3-1

AF Gloria a stat

 | 837 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *