Foto, Liga a 3-a: FC Bistrița a luat-o și de la Zalău:1-3! Cine-i de vină?

FC Bistrița strică terenul principal de pe stadionul Jean Pădureanu cu meciuri proaste, fără rost. Astăzi a jucat câte ceva doar în prima repriză cu FC Zalău dar mult prea puțin față de pretențiile unei echipe care reprezintă un municipiu reședință de județ.

Penultima în Liga a treia, cu doar două victorii din 18 meciuri, FC Bistrița a pierdut  și azi, 1-3, cu FC Zalău, după ce a reușit să deschidă scorul imediat după pauză. 

Nimic de reproșat jucătorilor, tineri de prin județ care atâta pot arăta. Nici lui  Tinel Sighiartău și Nap, veteranii echipei nu li se poate imputa ceva, doar prea multă bunăvoință în încercarea lor de a da o mână de ajutor acestei echipe. Cu atât mai puțin antrenorilor, Valer Săsărman și Dorel Zegrean, care n-au la îndemână niciuna dintre condițiile minime ale unui tehnician de fotbal, fie el și de liga a treia. Și nici măcar președintelui Florin Sângeorzan, care face și el cât poate și cum poate ca să țină în viață un club aproape mort.

Vina cea mai mare e a administrației locale, care nu înțelege că această echipă pune o altă pată de rușine pe imaginea acestui oraș. După pârtie, struți, veverițe, pod și alte subiecte jenante de care râde toată țara, aceste rezultate penibile ale echipei de fotbal completează și ele tabloul mizerabil cu care urbea bistrițeană iese la interval.

Să sperăm că de la vară încolo vor exista oameni în administrația județului care să înțeleagă că Bistrița nu se mai poate umili în acest fel pe terenul de fotbal.

FC Bistrița: R. Pop – Șoimușan, Nap, D. Mureșan, Prodan – P. Pop. Dobrea, Boerean, Candale – Dănilă, Sighiartău. În repriza secundă a intrat și Tegbo.


 | 766 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *