FOTO: Eroii sportului bistrițean ați fost și voi, suporterii!

Obișnuim, din când în când, să postăm pe facebook fotografii cu oamenii care au scris istoria sportului bistrițean. Profităm astfel de o arhivă de câteva mii de poze pe care publicația noastră le-a adunat de-a lungul timpului sau pur și simplu facem asta cu nostalgia unor vremuri apuse.

De data aceasta ne-am gândit că și voi, suporterii fotbalului bistrițean, meritați o ediție din această colecție. Uite, de pildă, în 14 aprilie 2007, se juca la Bistrița o partidă Gloria-Steaua  care aduna 10.000 de spectatori în tribune.Bistrițenii obțineau o victorie cu 2-0 în fața lui Becali și Olăroiu, care pierdeau astfel orie șansă de a juca în Liga Campionilor.

Golurile echipei noastre au fost marcate de Zaharia și abrudan dar cel mai bun jucător bistritean a fost publicul.Făcând notă discordantă cu alte partide în care tribunele țineau mai mult cu Steaua, de data aceasta cei mai mulți spectatori au susținut Gloria. Sute de suporteri au fost lăsați pe dinafară, printre ei aflându-se și deputatul (pe atunci) Viorel Pupeză, jandarmii blocând porțile când stadionul deja gemea de oameni. Tribuna oficială a fost înțesată de vipuri, între ele aflându-se Gigi Becali. El a aterizat cu elicopterul pe terenul 2 dar a plecat cu 10 minute mai repede, copleșit de rezultat, dar și de atmosfera din tribune.

La echipa stelistă au jucat Rădoi, Nicoliță, Paraschiv, Elton sau Iacob, în timp ce la ai noștri Albuț, Dan Matei, Nalați și Zaharia au fost cei mai buni.

Un meci de colecție, care nu putea fi un succes deplin fără tribune pline.


 | 495 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *