FOTO: Drifturi pe sintetic! Real Unitaxi aduce prima infrangere Dacilor Liberi!

Intr-un peisaj de iarna autentica, dar pe o suprafata excelenta de joc, Dacii Liberi au inceput excelent derby-ul cu trupa lui Mitru Moldovan si au marcat prin Cristian Bugnar, care a reluat din prima o pasa primita dintr-o lovitura de la colt.

Real Unitaxi a reactionat imediat, dar au punctat doar la impresia artistica, bara de senzatie reusita de Sorin Buricea neaducand nimic pe tabela de scor. Dacii se puteau desprinde, dar acelasi Bugnar a ratat o scarita dupa ce l-a driblat si pe „Loby” Florin Cosilca.

Partea a doua s-a aprins dupa doar patru minute, cand „Griezmann” Cornel Pop nu si-a putut stapani nervii si l-a bruscat pe Hazbei. Era 2-1pentru Dacii Liberi, „Giangolino” Ciprian Macovei aducandu-si echipa din nou in avantaj dupa ce „Bif” Razvan Hazbei egalase cu o superexecutie. 

Cu un om in minus, Dacii Liberi au facut pasul inapoi si Real Unitaxi a profitat, „Toto” Marius Tot deviind norocos o minge centrata de Cristian Tidor.

Balanta avantajului  numeric s-a inclinat apoi inspre echipa lui Dan Popovici si Mircea Sotan, Hazbei plecand mai repede la cabine dupa ce a primit al doilea avertisment. Liderul la zi a jucat insa cu frica, nereusind mare lucru si acelasi Marius Tot a prins un sut fara sperante pentru portarul Sergiu Ariesan.

Bara din final a lui Macovei nu a schimbat rezultatul si etapa a 14 aduce prima infrangere pentru Dacii Liberi, lideri autoritari pana in acest moment, lupta pentru promovare devenind din ce in ce mai palpitanta.

Dacii Liberi: Ariesan, Bugnar, Buha, Buzan, Macovei, Moldovan, Muresian, Patrasciuc, Pop, Pupeza, Sotan, Ani Nemes, Popovici.

Real Unitaxi: Cosilca, Bozesan, Veres, Buricea, Tomoioaga, Samartean, Tidor, Tot, Hazbei, Florin Alexandru, Dragan, Dreptate, Toma.

Avertismente: Bugnar/Hazbei.

Eliminari: Cornel Pop/Razvan Hazbei


 | 617 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *