FOTO: Cupa Poliției caștigată de pompieri! Presa descalificată!

De Ziua Poliției, Toma Ivan și ai lui au organizat o competiție de minifotbal la Baza Alex, dar n-au reușit să pună mâna pe marele trofeu.

Poliția Județeană, Pompierii, Penitenciarul și Jandarmii au jucat într-o grupă iar în cealaltă au nimerit Poliția Municipiului, SRI, Poliția Locală și Presa. Din păcate, ziariștii au fost descalificați înainte de primul fluier, pentru că au aliniat o echipă cu prea mulți fotbaliști legitimați. Și au pierdut toate jocurile cu 3-0 în grupă, părăsind competiția de pe ultimul loc.

În semifinale au ajuns ambele echipe ale Poliției, care au jucat între ele un meci extrem de disputat, câștigat la limită,1-0, de IPJ BN. În cealaltă semifinală, pompierii au învins Poliția Locală cu 4-1 și au intrat în ultimul meci ca favoriți. Jucătorii lui Vasile Trifan și-au respectat statutul și, cu 3-1 în finală, au pus mâna pe marele trofeu.

În meciul pentru locurile 3-4, Poliția Municipiului n-a stat preamult pe gânduri în fața Poliției Locale și scorul, 8-3, a fost de necomentat.

”O întrecere reușită, la care au venit toți cei pe care i-am invitat. A fost o zi frumoasă, cu multă mișcare, cu ambiții și orgolii în limitele bunului simț. Mă bucur că toată lumea s-a simțit bine și că am reușit să marcăm astfel Ziua Poliției”, spune Toma Ivan, organizatorul acestei întreceri.


 | 754 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *