Fotbal: Zero puncte pentru juniorii bistrițeni în această rundă!

Etapă de coșmar pentru juniorii republicani bistrițeni. În acest weekend, cele două echipe ale județului, Gloria Junior și LPS Bistrița, nu au reușit să aducă nici un punct din cele 4 partide jucate în deplasare, marcând 4 goluri și primind 12.

Gloria Junior a plecat spre Baia Mare cu gânduri mari pentru înfruntarea cu liderul Kiss Baia Mare, care conduce în clasamentele seriei noastre la ambele categorii, under 17 și under 19.

Dacă la U’19, băieții lui Gabriel Cârstea nu au avut prea mari șanse, pierzând categoric cu 3-0, antrenorul bistrițean punând cauza eșecului pe lipsa condițiilor de pregătire din județ și subțirimea lotului, la under 17, glorioșii mici s-au bătut de la egal la egal cu liderul băimărean, pierzând după un joc viu disputat cu 4-3, mereu fiind în cursa de urmărire, și cu multe ocazii de a egala pe final, marcatorii bistrițenilor fiind Cifor, Butta, Valea.

Cealaltă reprezentantă a Bistriței, LPS-ul, nu a fost nici ea prea norocoasă!!! La U’19, duminică la Cluj, a pierdut cu 3-1, marcator Gherghel, confruntarea cu Școala de fotbal Mihai Georgescu Cluj. Și aici punctăm negativ subțirimea lotului deplasat. Sâmbătă, tot la Baia Mare, ca și Gloria Junior, LPS-ul under 17 a părăsit terenul înfrântă în fața celor de la CSS II Baia Mare, cu scorul 2-0.

Miercuri, are loc etapa intermediară în Campionatul Național Regular. Practic după multe amânări din cauza vremii și a terenurilor impracticabile, va fi debutul pe teren propriu pentru echipele bistrițene.

Gloria Junior primește vizita celor de la ACS Zalău, pe stadionul Jean Pădureanu, iar pe terenul din Baza Sportivă Iproeb, LPS Bistrița-Electica Baia Mare. Meciurile încep la ora 12:00, under 19, și 14:00, under 17.

 Gloria Junior under 19: Tetean, Hontilă, Sandor, Bălan, Forogău, Dragotă, Moldovan, Rebus, Aluas, Nuțu, Buia, Lazăr.

Gloria Junior under 17: Negrea, Mihaiu, Valea, Scurtu, Rotar, Buga, Butta, Bortas, Adam, Slăvoacă, Cifor și Șoldea.

LPS under 19: Mureșan, Leonte, Szocs, Bușită R, Minta, Timiș, Trifan, Nalat, Lăcătuș, Gherghel, Bob.

LPS under 17: Banu, Leonte, Iuga, Rebrean, Moldovan, Pop, Ursu, Trifan, Runcan, Nut, Nalat, Lakatos, Covaci, Stupinean.

 

 | 699 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *