Fotbal: Voința Cetate bate juniorii Gloriei într-un amical: 2-1(1-1)

Ne mai despart două săptămâni de startul campionatului la juniorii republicani și la liga a 4-a, iar echipele participante joacă amicale pentru a pune la punct ultimele detalii înainte de începerea competițiilor.

Un astfel de amical s-a desfășurat astăzi pe terenul din Orheiu Bistriței, unde Voința Cetate, vicecampioana ediției trecute a campionatului ligii a 4-a, antrenată de Gabriel Bozga, a primit vizita juniorilor A ai Gloriei, antrenați de Titi Voica și Dorel Zegrean. 

A fost un joc de un bun nivel tehnic și spectacular, cu trei goluri frumoase, cu foarte multe ratări în contul ambelor echipe, un joc câștigat în  final de gazde, care au reușit să fructifice două dintre contraatacurile avute. Jocul a fost unul echilibrat în prima repriză, ambele echipe au jucat cu fundașii sus, lăsând astfel adversarilor să joace multe mingi lungi în spatele apărărilor, creindu-se astfel numeroase situații de gol, ratate cu seninătate de Simionca, Lup, Hales de la juniori și Petrean de la gazde.  

Juniorii deschid scorul în minutul 26, când Simionca îl deschide pe dreapta pe Lup care finalizează pe lângă portarul Gălățan, pentru ca la finalul primei reprize Petrean să reușească egalarea după ce ratase câteva ocazii clare de gol. 

După pauză Voica trimite în teren toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție și gazdele reușesc să marcheze golul victoriei prin Nalați, care trimite o boltă peste portarul Șarkani. Până la finalul jocului ambele echipe își crează ocazii clare de gol, dar Petrean, Ștețco, Apostolache de la gazde, Simionca, Țigorean, Hales de la juniori nu reușesc să-i învingă pe cei doi portari.

Voința Cetate: Gălățan, Recean, Georgiu, Dodea, Neagoș, Nalați, Ruscău, Apostolache, Ștețco, Petrean, Gotea.

Juniori Gloria: Trif, Rus, Mare, Mureșan, Coți, Lup, Chiorean, Ceușan, Țigorean, Simionca, Hales. Au mai jucat:Șarkani, Mihăilă, Pașca, Berki, Miron, Beraru, Tiniș.

Sportulbistritean.ro


 | 297 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *