Fotbal: Victorie amară în ultimul meci acasă! Gloria, capăt de linie? Albuț, tristă retragere! Vezi un gol spectaculos înscris de Nalați!

Gloria a câștigat astăzi cu 2-0 în fața echipei CSC Sânmărtin, în penultima etapă din Liga a treia. Și, în mod normal, ar fi putut să-și ia adio de la proprii suporteri, având șanse mari de-a se destrăma. Însă nici ocazia asta nu a avut-o, jucându-se fără spectatori, din cauza pandemiei.

Echipa lui Ioan Horoba, cea mai serioasă dintre toate variantele de grupări care au încercat să dea continuitate fotbalului bistrițean, pare să fie la capăt de linie. Nesusținută de administrația locală, Gloria nu mai poate continua în sezonul următor și va dispărea, probabil, de pe harta sportului românesc.

Păcatul este cu atât mai mare cu cât echipa bistrițeană a a juns la o formula competitivă în liga a treia și, cu un pic de ajutor, ar avea mari șanse  de a ajunge în liga a doua.

Din păcate, Primăria a anunțat că nu vrea să o susțină iar Consiliul Județean că nu mai poate.

Partida de azi, disputată pe un gazon impecabil, a fost una care să ne stârnească și mai mari regret. Fiindcă Gloria a jucat bine și a câștigat fără probleme. Veteranul Adi Nalați a marcat ambele golutri ale meciului, mai întâi din lovitură liberă iar apoi din 11 metri.

Cu această ocazie se poate consemna și retragerea lui Călin Albuț, portarul bistrițean anunțând că nu va mai continua activitatea competițională, indiferent ce s-ar întâmpla cu această echipă.

Gloria: Albuț; Milandru; Bălan; Patca; Runcan; Chirlejan; Nalați; Enescu; Trifan; Stoianof; Curtuiuș.

Rezerve: Mureșan; Petruț-Pop; Meșter; Suciu; Georgiță; Sulici; Potra; Bococi; Mihali.

În ultima etapă, Gloria va juca la Șimleu Silvaniei.

SCM Zalău a câștigat cu 2-1 în fața echipei CSM Satu Mare și va merge, de pe locul 2, la barajele pe liga a doua, alături de Minaur Baia Mare. Locul 3 este ocupat de echipa bistrițeană cu 28 de puncte, pe 4 e CAO Oradea cu 27 de puncte. CAO joacă în ultima etapă acasă, cu Luceafărul Oradea.

 | 3.038 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

8 Comments

 1. Aveam impresia ca un primar mai tampit ca si Crețu n-o a fie. M-am inselat.Papitoiul asta habar n-are ca prin sport faci cel mai repede si mai usor reclama unui oras. Cel mai eficient mod de promovare a unui oras e SPORTUL. Cine a mai auzit de comuna Recea? Nimeni! Acum o tara intreaga stie unde e Recea. In Europa ce se stia despre orasul Bistrita? S-a auzit putin prin romanul Dracula si mult mai mult prin prezentele Gloriei pe stadioanele din Europa, în rest zero promovare. No… dar el nu intelege ca e turc

  Post a Reply
 2. Primar ca primar .. da sunt și consilieri în primărie care au un cuvânt. Da fiecare își are propriile interese care sunt mai presus de imaginea unui oraș în Europa prin sport. Sa fiu sincer de prezenta primarului am auzit o doar cu privire la „gunoaiele din oraș”. Oare sa avem un primar care să îl preocupe doar gunoaiele??

  Post a Reply
 3. Primar ca primar .. da sunt și consilieri în primărie care au un cuvânt. Da fiecare își are propriile interese care sunt mai presus de imaginea unui oraș în Europa prin sport. Sa fiu sincer de prezenta primarului am auzit o doar cu privire la „gunoaiele din oraș”. Oare sa avem un primar care să îl preocupe doar gunoaiele??

  Post a Reply
 4. Stai ca mai au si consilieri personali. Are primarul o mandrete de consiliera de-ți stă pusca nepercutata… Cica ar fi castigat concursul de innodat cu limba coada la cireasa. La aia nu-i sta gandul la fotbal, numa la cireasa

  Post a Reply
 5. Trebuie sa se gaseasca neaparat o solutie pentru aceasta echipa, care in sfarsit, dupa ani buni de seceta in fotbalul bistritean, reuseste sa ofere fotbal pentru acest oras si totodata sansa pentru tinerii fotbalisti bistriteni sa poata accede spre fotbalul de performanta. Nu pot sa cred ca intr-un oras resedinta de judet, in care pentru handbalul feminin se investesc 2,5 milioane euro, nu se poate investi macar un buget de 10 ori mai mic!!!!

  Post a Reply
 6. Sa le fie rușine tuturor factorilor locali!!Pentru miile de microbiști era un motiv sa își mai bucure sufletul cu un meci de fotbal, fie el și de liga 3!!Bine ca se dau bani la toate chiolhanurile !!!

  Post a Reply
  • S-a văzut, înainte de pandemie, câte „mii” de spectatori erau la meciuri…

  • La Astra Giurgiu – Chindia au fost 156 spectatori. Cam jumate din câţi veneau la Gloria.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *