Fotbal, under 14: Selecționata BN, 3-0 cu cea a Sălajului în Turneul Speranțelor!

Turneul Speranțelor, un proiect inițiat de către FRF, dedicat selecției și formării noilor generații de jucători pentru loturile reprezentative, a avut o etapă în weekend, la Bistrița.

Selecționata județului Bistrița Năsăud, coordonată de Sergiu Mândrean și antrenată de Horațiu Pârțiu, a învins cu 3-0 selecționata similară a județului Sălaj.

Au marcat Chintes, Dragoescu (11m) și Bor. Săptămâna viitoare, selecționata județului dispută ultima etapă, a 10-a, la Satu Mare.

Scopul acestui campionat este de a acoperi golul competițional (u14), de a oferi celor mai în formă jucători născuți în anul 2006 posibilitatea de a evolua și de a fi selecționați într-o Reprezentativa Regională. Selecția se face în urma evoluțiilor lor în cele 10 etape cu selecționatele județelor Bihor, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj.

 

Componenta selecționatei BN:

Berințan și Iuga portari (Transilvania Bistrița)

Spătareanu, Leoca, Fetti, Moloca, Urs, Cacio, Andrei, Dragoescu, Bor, Ciornei, Rusan (Transilvania Bistrița), Balaban și Babuțan (Inter Viisoara), Chinteș și Mândrean (Galactic Bistrița) – jucători de câmp.

 

Următoarea etapă este constituirea unei selecționate Regionale (22 jucători) , din care avem speranța că vor face parte cel puțin 6 – 7 jucători bistrițeni, deoarece pe parcursul acestui campionat în toate jocurile au fost evidențiați mulți dintre jucătorii noștri. Selecția pentru constitirea lotului național lărgit va continua prin întâlniri între cele 8 selecționate Regionale. O inițiativa, lăudabilă a FRF, deoarece toate cheltuielile sunt suportate de Federația Română de Fotbal, prin Asociația Județeană de Fotbal Bistrița – Năsăud. ”,spune antrenorul Horațiu Pârțiu

 

 

 | 772 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *