Fotbal: Turneul Zonal al juniorilor D va fi găzduit de Bârgău Arena

 

Zona a zecea a Turneului Zonal al juniorilor D, competiție destinată copiilor născuți după 01.01.2000, se va desfășura în perioada 21-24 mai pe stadionul Bârgău Arena din Prundu Bârgăului. Organizată de Gloria Bistrița, cu sprijinul conducerii de la Heniu Prundu Bârgăului, care a pus la dispoziție terenul și anexele necesare, competiția va aduna la start cinci echipe care au fost împărțite în două grupe: CFR Cluj, LPS Satu Mare, Gloria Bistrița în grupa A și CS Mara 2010 Baia Mare, Sportul  2007 Șimleul Silvaniei în grupa B. Jocurile din grupe se vor disputa marți, miercuri și joi, iar vineri dimineața se va disputa finala între câștigătoarele celor două grupe.

Programul competiției

21.05.2013 ora 17,00 LPS Satu Mare – Gloria Bistrița

22.05.2013 ora 17,00 CFR Cluj – LPS Satu Mare

                   ora 18,30 Sportul Șimleul Silvaniei – Mara Baia Mare

23.05.2013 ora 17,00 Mara Baia Mare – Sportul Șimleul Silvaniei

                   ora 18,30 Gloria Bistrița – CFR Cluj

24.05.2013 ora 10,00 Loc I grupa A – loc I grupa B

Lotul pe care îl are la dispoziție antrenorul Constantin Sava pentru turneul zonal: Tămaș, Bălan, Moldovan, Pop, Mîndrean, Stupinean, Băciuț, Bușiță, Ilea, Forogău, Neamț, Cosma, Szekely, Racoți, Căpraru.
 

Constantin Sava, antrenor Gloria:”Va fi un turneu greu pentru noi în special datorită faptului că am avut un campionat județean cu doar trei echipe participante, deci am jucat foarte puține jocuri în comparație cu celelalte echipe participante. Probabil că vom avea ceva probleme la turneul zonal pentru că celelalte județe au avut mult mai multe echipe, deci și campionatul a fost mai puternic. Pentru noi zona va fi o experiență utilă, vom vedea la ce nivel suntem în comparație cu câștigătoarele celorlalte județe”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 285 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *