Fotbal: Transfer bun la Gloria! ”Am ajuns acasă!” A semnat un jucător cu 120 de meciuri în prima ligă!

Gloria a reușit primul transfer de la anunțarea parteneriatului cu Primăria și Consiliul Județean. A fost legitimat Andrei Enescu, un jucător cu mare experiență în toate eșaloanele.

”Mă bucur că am ajuns acasă. A contat mult că familia se află aici și nu am mai vrut să stau departe de ea. Sper să ajut la îndeplinirea obiectivelor propuse de club. Mă bucur că ne ajută Primăria si Consiliul Județean ca să ducem echipa aceasta unde îi este locul,  adică în primele două ligi din România. Orașul și oamenii lui merită asta”, spune Enescu pentru sportulbistritean.ro.

Andrei Enescu s-a născut la Drobeta Turnu-Severin și va împlini anul acesta 33 de ani.

A ajuns la Bistrița la 19 ani, adus de Ioan Ovidiu Sabău de la Sheriff Tiraspol. A jucat 3 sezoane pentru Gloria și Bistrița a devenit casa lui după ce s-a căsătorit cu Paula, fiica unui antrenor de tenis bistrițean. Împreună, au doi copii, Lucas și Mario.

În cariera sa de jucător sunt nume importante precum Steaua, Pandurii Tg. Jiu, FC Vaslui, Gaz-Metan Mediaș, Poli Iași sau Poli Timișoara, adunând peste 120 de meciuri în prima ligă și peste 50 la liga a doua.

În sezonul trecut a jucat la Gloria Buzău, în Divizia B, și la Ethnikos Achna, în Cipru.

 

 

 

 | 722 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *