Fotbal: Start bun pentru bistrițeni în campionatul de juniori republicani!

Pentru al doilea an consecutiv, Bistrița nu mai are reprezentare în cea mai bună întrecere a juniorilor republicani la fotbal, grupa elitelor. Însă, pare un succes că se prezintă onorabil în eșalonul 2 al juniorilor A și B.

LPS Bistrița și Gloria Junior, plasate în seria a 8-a (din 10) au luat startul în acest sezon al campionatului de juniori B. Echipa Liceului Sportiv, antrenată de Marius Chira și Sergiu Gabor a jucat la Cluj-Napoca și a câștigat cu 3-1 pe terenul echipei Viitorul Mihai Georgescu. Au marcat Lăcătuș, Clapou și Lică Mândrean.

”A fost un meci dominat de la un capăt la altul de noi. Am avut însă și câteva momente de relaxare, de care au profitat gazdele și au reușit chiar să marcheze, din penalti”, spune antrenorul Chira.

LPS: Bob, Timiș,  Petruț, Meșter, Bușiță, Obreja, Candale, Lacătus, Suciu, Mândrean, Clapou. Au mai intrat : Leonte, Tetean, Mar, Bugnar.

În etapa următoare, LPS joacă în 3 septembrie, de la ora 14.00 cu Metalurgistul Cugir.

Gloria Junior, club nou înființat de Cristian Stanciu, a avut meci la Reghin, cu echipa Liceului Lucian Blaga. Jucătorii antrenați de Gabriel Cârstea au jucat destul de bine, dar nu s-au întors decât cu un punct, după 1-1 la final, cu un gol marcat de Lazăr.

”Am controlat tot meciul, însă aceleeași probleme avem în fața porții. Ratăm ocazii după ocazii, din cauza relaxării și lipsei de concentrare la finalizare. Păcat că nu am obținut toate cele 3 puncte, pentru că adversarul, în afara golului marcat din penalti, nu a mai avut nici o ocazie mare de a marca. Sper ca până la următorul meci să punem la punct aceste probleme pe care le avem la finalizare”, spune Cârstea.

Următoarea partidă e programată  sâmbătă, de la ora 14.00, cu Viitorul Mihai Georgescu, pe terenul 2 al Gloriei.

Gloria Junior: Racoți, Macedon, Pop, Priscorniță, Forogău, Băciuț, Moldovan, Bălan, Irimieș, Lazăr, Cifor. Au mai intrat: Stupinean, Bortaș. 

La juniori A, LPS Bistrița a stat, neavând adversară în prima etapă din campionat.În runda a doua are meci sâmbătă, de la 12.00, cu Metalurgistul Cugir.

 | 465 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *